reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
ja mam oliwkę w płynie Johnsona z aloesem-wydaje mi się własnie ,że za tłusta jest jak dla mnie i nie mogę jej używac.Może skuszę się na tą Mustele-tylko droga ona jest................

ja mam oliwkę w płynie Johnsona z aloesem-wydaje mi się własnie ,że za tłusta jest jak dla mnie i nie mogę jej używac.Może skuszę się na tą Mustele-tylko droga ona jest................
no wlasnie... ale w sumie moze jak warto to trezba kupic. tez slyszalam o niej b dobre opinie. ale o tym fissanie przekletym tez :wściekła/y: najgorsze ze wczesniej go uzywalam przez 2 miesiace i nic mi sie nie dzialo... nie wiem czemu teraz nagle zaczelo
Rusalka no jak za 2 tubki to jakos bym moze M namowila...zwlaszcza ze malo systematyczna jestem i pewnie dalej raz dziennie bym uzywala to na dluzej starczy-a wydajna jest?

Hej:happy2:

U nas dzisiaj piekne sloneczko od rana ...
obudzilam sie znowu nad ranem i glupie mysli mi chodzily po glowie :baffled:

emih wspolczuje boli glowy :baffled:Ja mialam takie do ok.3 miesiaca i koszmar !!!
Odechciewalo mi sie wszystkiego .
Mam nadzieje ,ze po 20 tyg.przejda albo lekarz cos wymysli .

Geperty Wszystkiego naj dla synka !!

mammi Super,ze w poniedzialek idziesz na 3d:happy2:no i poznasz plec :tak::happy2:

co do kosmetykow to ja nie lubie johnsona ...uczulaja strasznie

a mi sie dzis snily koszmary..moze przez to wczorajsze spotkanie z poloanza..
Duzo mowila mi o tym, ze skoro mialam jedna cc to i jest duze prawdopodobienstwo ze i teraz bede miala...no i dzis mi sie snilo...masakra jak...jakies nakluwanie ciecie plecow najpierw potem krwawiaca musialam tak na brzuchu w 9-tym miesiacu lezec:szok:...i czekac na swoja kolej a bylam gdzies 10 z rzedu:szok:...obudzilam sie w srodku nocy zlana potem!

wczoraj pobierala mi tez krew i bedzie robila badania pod kontem zdrowia dziecka- tzn downa.

musze spadac juz bo moja Duska przechodzi sama siebie...tak mi przeszkadza, taka jest teraz w potrzebieeee:baffled::-D

reklama
Do góry