reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

uffff. juz byli, wniesli, juz rozpakowane tektura i plachty z foli spakowalam :-D jeszcze wczesniej skubani przyjechali :baffled: a tak mi bylo zimno wiec teraz po zwijaniu sie jak w ukropie az sie porozbieralam do stanika :-D:-D:-D troche czlowiek popracuje i juz mu cieplutko ;-)
mammi masz racje nie ma sie co denerwowac.te nadze dzidziolki wszystko teraz odczuwaja, co my. wiec jak mowisz...wdech...wydech...moj tez sobie lubi piwkowac od czasu do czasu. wczoraj tez chcial juz z okazji poznania plci piwko wypic.dopiero musialam go upomniec ze to jeszcze nic pewnego i opijac bedzie po 20 tygodniu ;-):-)
dzamena to chyba taki plyn, ktorym przemywaja przy pobieraniu krwi itd nie? jakis antyseptyk?
atabe no widzisz...jednak ginowie nasi najlepiej wiedza co mozemy stosowac a co nie.wychodzi na to ze trzeba jednak wszystko z nimi konsultowac nawet najdrobniejsza rzecz...dobrze ze zadzwonilas.
agatha dzieki :-) jedna z niewielu ktorej sie imie stas podoba:tak::cool2:
vanilka i mammi wklejcie zakupki :-)

reklama
magdzia agatha na bakterie w moczu w naszym stanie zalecana jest żurawina, są tablety i herbatki, piłam w I ciąży :happy2:
agatha no dobrze,on na piątym a ty na którym miejscu będziesz za 5 miesięcy?na szarym;-)bo dzieci psy ukochani a my dopiero jak zaspokoimy ich potrzeby, więc niech nie zrzyńdzi:-)

mammi bo te nasze dzidziole to chyba już nawet słyszą prawda?:confused:

Atabe dobrze ze wiesz czym mozesz smarować.
Ja też wkleiłam zdjęcia ubranek bo dzisiaj przyszły z allegro :)

jedyneczka, już ostatnio non stop zrzyńdzi, mam go dośc czasami, jedzie na narty na tydzien to bede miala troszke spokoju. jeszcze ja jestem z tych co ostatnio moglyby sie wcale nie sexić, chociaż zakazu od gina nie ma, ale mi sie totalnie nie chce po prostu. i też obrazony, że ile można nie mieć ochoty, ehhh, lajf:-(

louise u nas będzie albo Filip albo Róża i tez prawie nikomu w rodzinie się nie podoba, a jak zoabczyłam minę teścia to myślałam, że padnę ze smiechu. Ale totalnie to olewam.

Ja też kupowałam używane ciuszki:tak:Jedne nowe bodziaki,a reszta w lumpku i w komisie:zawstydzona/y:
Piorą się narazie,do wieczorka wyschną to zamieszczę razem ze zdjęciem niuni,bo nie mogę się do tego zebrać;-)

jedyneczka chyba słyszą,ale pewności to nie mam,ale emocje wyczuwają napewno:tak:

Ja powklejam jak bede miala wieksza ilosc bo czekam tez na przesylki z ebaya :happy2:A nie chce mi sie ciagle cykac zdjec:happy2:

madzik Ty to widac szalejesz juz na calego z zakupkami :happy2:

atabe masakra:baffled:jak mozna kobieci w ciazy przepisac cos czego nie mozna brac :confused:

jedyneczka, już ostatnio non stop zrzyńdzi, mam go dośc czasami, jedzie na narty na tydzien to bede miala troszke spokoju. jeszcze ja jestem z tych co ostatnio moglyby sie wcale nie sexić, chociaż zakazu od gina nie ma, ale mi sie totalnie nie chce po prostu. i też obrazony, że ile można nie mieć ochoty, ehhh, lajf:-(

louise u nas będzie albo Filip albo Róża i tez prawie nikomu w rodzinie się nie podoba, a jak zoabczyłam minę teścia to myślałam, że padnę ze smiechu. Ale totalnie to olewam.
no wez-obydwa imiona sliczne-zwlaszcza filipek jest super!!! Filon, Fifi-b ladne zdrobienia sa. Roza tez sliczne-takie z klasa :tak:

co do sexu, to my chyba dzis musimy wyprobowac jak tam nasz naroznik nowy sie sprawuje ;-):-D:-D:-D

reklama
Dzisiaj moja mama z siostrą robiły wyprawkę po lumpkach i podobno zakupiły dla dziecka troszkę rzeczy, ale mam powiedziała, ze da mi przed samym porodem. i tak wiem, ze da wcześniej:-)​

Do góry