Cześć dziewczyny

Jak zwykle problemy komputerowe- z jednej strony dobrze ze tylko takie

Kilka dni i ponad 40 stron do nadgonienia. Musicie mi wybaczyć ale jak mi sie uda to nadgonic jeszcze dzisiaj a komp bedzie mi działał to z wami poklikam

staram się na bierząco czytać w tel ale nie jestem w stanie ogarnac wszystkiego :-(
dzamena jak syn się czuje? te pogody to jeszcze bardziej dobijają.... moja Oliwka na szczęście zdrowa. z ciekawości zapytam - ile ma lat?
Perla sama nie wiem co ci doradzić.... tyle się ostatnio naczytałam o lekarzach i opiekace nad polskimi ciężarnymi w uk ze az strach.... nie wiem jak ty sie tam trzymasz i jeszcze ta choroba mamy. Naprawde cie podziwiam. Ja to chyba pierwszym lepszym samolotem bym wróciła. Wogóle Cie podziwiam ze zdecydowałaś sie wyjechac z Polski. Jezeli masz jakies wyniki badań to moze przeslij mi scanem na maila
tetina131@wp.pl - mam dzisiaj wizytę u gin to mu pokaze i się zapytam. Nie wiem czy cię nie urazam w ten sposób ale staram się pomóc jak mogę
młoda mamuska- ja bym zamieszkała z M. Nie każdy ma rodzinę pod nosem a czasami zdaza się tak ze mając ja nawet 5 metrów obok to tak jakby jej nie było. Jestescie młodzi- dacie radę:-) byleby poźniej twój M nie przyzwyczaił się do tego ze płaczący bobasek jest 300 km dalej bo różnie to bywa. A najwazniejsze ze sie kochacie. Mieszkanie- ja mieszkałam w 13,16m2 i to była cała powierzchnia mojego mieszkania( teraz mam pokój większy niz tamto). Jedna izba - taki prostokat z jednym oknem i drzami. Bez łazienki, ubikacji.... Programy w tv przezucałam nie wstając z łóżka a i zmieściłam łóżeczko i w sumie mieszkałam tam az do 5 roku Oliwki. Budynek rozebrano bo powstał uniwerytet wiec mnie przeprowadzono w ramach konkursu na Olechów do nowych bloków komunalnych. Ale jak widzisz da sie zyć

Ja Bym brata nie prosiła. To on wzioł kredyt- wie jaka macie sytuacje i jakby chciał to by sam zaproponował i nie czekał na ostatnia chwile. Kazdy jest inny i nie mozemy mieć do niego pretensji bo inny to by nawet ci tego wynajmowanego mieszkania nie zostawił. A swoja droga to nie mozecie wynając innego? Jeszcze z ciekawości zapytam czy twój M pochodzi z Warszawy? Jest tam jego rodzina? Jezeli nie to dlaczego wybraliście akurat Warszawę? Najwazniejsze - gratuluje matury

atabe- niestety ja. Druga ciąza i znowu to samo. A po ciazy przechodzi jak zaczarowane. Przeszłam przez smarowanie, tabltki dowcipne i lekarz powiedział ze w ciazy to i tak do samego końca tego nie wyleczymy. chciałam chodzic na basen ale mam zakaz przez te grzybki. Gin powiedział ze to idealne dla nich gniazdeczko i idealny czas bo ph sie zmienia.
Jezeli chodzi o mnie to czuję sie świetnie. Po nocach snią mi się truskawki i nigdzie nie moge ich tutaj znaleśc w sklepie. Mam nadzieje ze dzisiaj bedą