reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
a ja kupiłam te nakladki do karmienia z canpola i jest jakaś lipa. Pomiędzy sutkiem a końcem tej nakładki jeszcze pół parówki się zmieści :/

a jaki masz rozmiar?? bo ja kupiłam s i są w miarę ok, tzn. też jest jeszcze sporo miejsca, ale na parówkę to nie starczy;-)

Vanilka mam obawy, ze po porodzie to on już do domu wcale nie wróci................

wiem tez to testowalam :)

atabe no tak dobrze to raczej nie bedzie mial !!

wogle zakrecona jestem ...spotkanie do szkoly co Wami pisalam bedzie dopiero w lipcu ..a ja juz jazdy ,ze mi kaza isc tam jeszcze przed porodem ..uffffff ...
spadam do wanny ...

maruska: aha no to fajnie ze w miare ok u ciebie z tym cisnieniem, a nie masz juz dosc szpitala?;p heh no ja mialam 160/100 wczoraj 3 razy po tabletkach nawet , poza tym cala spuchnieta, byloby ok gdyby nie fakt ze sie boje ze moze to zaszkodzic malej, a nie chca mnie przyjac na obserwacje :/ jedyne pocieszenie mam z wizyty u gin dzisiejsze to ze jak znowu mi skoczy to mam dac jej cynk i ona wszystko zalatwi, no miejmy nadzieje bo nie usmiecha mi sie znowu czekanie na IP w szpitalu :/ pozdrawiam :)

jak to jest z tymi nakładkami? chciałam też dziś kupić, ale nie wiedziałąm jaki rozmiar-mam spory biust, ale te w rozmairze L wydawały mi się duże:dry:

jak to jest z tymi nakładkami? chciałam też dziś kupić, ale nie wiedziałąm jaki rozmiar-mam spory biust, ale te w rozmairze L wydawały mi się duże:dry:

ja też mam spory biust, ale kupiłam rozmiar s i wydają się naprawdę ok- w końcu to chyba bardziej o rozmiar sutka chodzi niż całej piersi, nie?:sorry2: a te s i tak są w miarę duże;-)

chyba, ze moje sutki potężnie urosną:szok::sorry2:

maruska: aha no to fajnie ze w miare ok u ciebie z tym cisnieniem, a nie masz juz dosc szpitala?;p heh no ja mialam 160/100 wczoraj 3 razy po tabletkach nawet , poza tym cala spuchnieta, byloby ok gdyby nie fakt ze sie boje ze moze to zaszkodzic malej, a nie chca mnie przyjac na obserwacje :/ jedyne pocieszenie mam z wizyty u gin dzisiejsze to ze jak znowu mi skoczy to mam dac jej cynk i ona wszystko zalatwi, no miejmy nadzieje bo nie usmiecha mi sie znowu czekanie na IP w szpitalu :/ pozdrawiam :)

kurde dziwne ,ze nie poloza Cie na obserwacje .
Ja przechodzilam to w poprzedniej ciazy ..tez jechalam na dopegycie i opuchnieta bylam strasznie ;/
koncowke ciazy przelezalam juz w szpitalu do samego rozwiazania ..no i zrobili mi cc wlasnie z powodu cisnienia...tabletki nie pomagaly ,relanium potem mi dawali .A masz bialko w moczu ?Nawet ze wzgledu na Twoje obrzeki ,a piszesz ,ze jestes opuchnieta powinni Cie polozyc do szpitala ,kontrolowac cisnienie ..przeciez z cisnieniem nie ma zartow w ciazy !!

witajcie dwupaczki!
wyszlam dzis ze szpitala, a mala zostanie tam jeszcze spory czas :sorry2: a my bedziemy jezdzic do niej 2 razy dziennie na przytulanko :-)
bylismy tez zarejestrowac malutka takze jest juz oficjalnie na tym Swiecie ;-)
dziekujemy jeszcze raz za trzymanie kciukow i gratulacje

reklama
Do góry