reklama

Lipiec 2010

Dzień dobry bardzo !!!
Ja już wstałam. Muszę eMka siostrę wyprawić, ale na Dworzec raczej nie pojadę, bo nie mam siły...
Tiffi ja też lubię Wola Park - mam blisko i wszystko tam jest. Arkadię lubię ze względu na Leroy Merlin, i tylko pod tym pretekstem mogę przekonać eMka, żeby ze mną pojechał :-D. Złotych nie lubię, bo to sklep dla burżujów :-D
Mruczka - trzymaj się kochana, mam nadzieję, że wszystko się uspokoi i szybko Cię wypuszczą.
Dzamenko czekamy, czekamy ;-)
Wczoraj weszłam do mothercare i wiecie ile kosztowało głupie 12 tetrowych pieluch - 100 zł. Jak powiedziałam M, to normalnie ciśnienie mu podskoczyło i pytał, czy one złotą nicią tkane. :-D
Niech żyje allegro :happy2:
Zjadłam pierwsze śniadanie piję herbatkę, ale chyba jeszcze i tak pójdę nyny. M w pracy, jakoś muszę sobie ten dzień rozłożyć... Mam nadzieję, że szybko zleci, bo jutro M ma wolne. Może poprasuję ubranka, ale jakoś nie chce mi się w tym grzebać. Mam taki *********k z rozmiarami, że normalnie nie wiem co do czego :-D

reklama
hej hej,
emih dzięki za info!!! Mruczka trzymaj się tam i wracaj do nas szybko! dzamena czekamy na Ciebie czekamy...;-)
ja dziś też sama ze sobą spędzam dzień ehhh
dziewczyny nie wiem czy to moje puchnięcie rąk jest "normalne" :eek: dobrze, że idę we wtorek na wizytę, choć znając mojego gina, to to będzie zupełnie NORMALNY objaw ciąży....dobrze, że to już zaraz koniec tej ciąży, bo czuję się wykończona......

aha dziewczyny gdzie i jakie kupowałyście wkłady poporodowe? chodzi mi o te co się do majtek przykleja;-)

hej hej!!
Ja wstałam już
Wczoraj dzień fajny-najpierw byliśmy z M na naleśnikach potem krótkie zakupy w M1 :)a na 17 pojechalismy na tego grilla-pogoda dopisała i siedzieliśmy na zewnątrz-wrócilismy koło 23 ,na dodatek wczoraj od rana mało mi rwa dokuczała wiec luz.
Najadłam się mięska, kiełbasy i chleba z masłem czosnkowym :))
Dzisiaj tez nie jest zła pogoda, wiec moze jakiś krótki spacer uskutecznie !!!
Dzięki wam wsyztskim za życzenia imieninowe :)))
Mruczka wracaj bidulko do zdrówka!!Dzięki Emih za informacje
Dzamenka czekamy na Ciebie
Atabe ja nie wiem czy puchnięcia dloni są normalne w ciąży, mi tylko czasami jedna noga puchnie ale to też na szczęście nie za mocno-lepiej jak skonsultujesz to ze swoim lekarzem
Gregorka wypoczywaj ,wyypoczywaj-zazdroszczę!!

Atabe - mnie puchną ręce jak za długo siedzę na kompie :-) chyba od myszki :-D
Madzik - ale mi smaka narobiłaś tym chlebem z masełkiem czosnkowym. Uwielbiam. Zawsze eMka babcia robi takiego wypasionego grilla, ale w tym roku niestety nie mam co liczyć...

Ja pomimo, że jestem mięsożerna, też ubóstwiam ten chlebek. tylko, że Marcina babcia naciera zwykłym czosnkiem chleb i potem masełko, czy jakoś tak ;-) Kurcze, gdyby nie ten 3 trymestr z chęcią bym odłożyła jakąś kasiorkę i pojechała, a tu chyba trochę niebezpieczne to - 4 godziny w pociągu...

Czesc dziewczyny ,zyje -ciezko bo ciezko ale zyje ,mam nadzieje ze u was wszystko dobrze
mruczka wracaj do zdrowia i do nas ,ja mam troche problemów ale trzymam reke na pulsie,
nie mam narazie siły ani weny aby opisywac ,miłego dnia dziewczynki i dziekuje za troske

emih fajnie, że czuwasz nad naszymi lipcówkami mruczka trzymaj się
mysza ja do wola parku mam blisko, a arkadię lubię też bo tam jest sporo sklepów i np. ja załatwiam swoje sprawy a mój M do empiku, do muzycznego, do akwarystycznego i do appla. Ja generalnie nie przepadam za zakupami, ale czasem trzeba coś poszukać
madzik wiesz że za mną chodzą naleśniki i grill
dzamena a co to za ciężkie westchnienie??

Ja właśnie jem śniadanie, M zrobił jajecznicę. Poza tym dobrze, że dziś niedziela M w domu.

reklama
dzień dobry

Wstałam. Bardzo dobrze mi się spało. Raz tylko w nocy się obudziłam. Od rana u nas w domu awantura, o głupie kino. Teść chce iść do kina, a teściowa nie. A prezent gwiazdkowy jutro się kończy i wypadałoby go wykorzystać :) W każdym razie my z M idziemy na Robin Hood'a, wieczorem.

Mysza i tiffi ja tez lubię jeździć do Wola Park, bo tam są inne sklepy niż np. w Arkadii, poza tym lubię CH Targówek, bo tam jak jeżdżę to mam rozpracowany cały plan poruszania się :-D Nienawidzę złotych tarasów bo tam nie umiem chodzić, złe ułożenie.

Mruczka życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Dżamena wszystko się ułoży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry