reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

aisim mój pępek cały czas w środku, więc już chyba nie wylezie:-p
jedyneczka dobrze zrobiłaś, ze zakazałaś M pracy pierwszy tydzień po porodzie- niech lepiej tobie pomaga:-p

mnie też brzuch ciągle boli jak na okres- ale ja nie chcę rodzic w taki upał, dlatego trzymam nogi przy sobie i czekam na ochłodzenie!

też pożarłam truskawki, cieszę się, że choć to mogę jeść przy mojej diecie...

reklama
vanilka to takie jakies dziwne jest co nie? taka swiadomosc ze juz za 7 dni ,fajnie masz
dziewczyny co do pepka to ja powiem tak -niewiem bo nie mam:-)

ostatnio sobie myslalam,ze niedawno co bylam na pierwszym usg i plamke mala bylo widac ,a tutaj teraz kopie mnie po zebrach maly czlowieczek :)niedawno co przezywalysmy jak kazda plec poznawala i wogle ...a teraz rodzimy :)

Vanilka wybacz pomylke to nie bylas ty tylko tweenie:) ale widzisz przyzwyczajone ze duzo sie udzielasz wiec jak kogos z rana nie ma to juz mysli przychodza czy nie rodzi ??:-)ale tydzien to juz nie duzo ale ci zazdroszcze :-)i pomyslec ze w piatek bedziesz juz tulic albo i nawet w czwartek:)

mój pępek się zamknął w sobie :-D nawet doczyścić trudno. Na samą pielęgnację tracę pół godziny. M się śmieje. Ale pępek to najładniejsza moja część ciała, więc ją rozpieszczam :-D
Wrrr potówki mi się na brzuchu robią...
Atabe - mnie to chyba tylko wieczorami boli brzusio. Ale wydaje mi się, że to raczej żołądek. Ciężko mi zlokalizować, gdzie co mam. Na szkole rodzenia miałam problem z przeponą. Nigdy jej nie używałam, więc myślałam, że jej w ogóle nie mam. M się pytał wczoraj, gdzie mam żebra :-D

Vanilka wybacz pomylke to nie bylas ty tylko tweenie:) ale widzisz przyzwyczajone ze duzo sie udzielasz wiec jak kogos z rana nie ma to juz mysli przychodza czy nie rodzi ??:-)ale tydzien to juz nie duzo ale ci zazdroszcze :-)i pomyslec ze w piatek bedziesz juz tulic albo i nawet w czwartek:)

no ja mialam to samo z louise zawsze rano aktywna ,a tu cisza nagle ...
a tulic bede malego w czwartek :):)

madzik no widzialam co pisze pod suwaczkiem,nie wiem dlaczego ale jakos mne to usokaja,teraz spokojnie bede czekac az wybije godzina zero:tak:
vanilka juz myslalam ze rodzisz:-pmam tutaj niedaleko taki maly targ i codziennie maja tam świeże warzywa i owoce,czy polskie nie wiem ale smakuja dobrze z braku laku czasem cos w markecie kupie po pod nosem go mam ale niechetnie a zjadlabym takich truskawek z mamy ogrodka:-ptak tak szczesciaro jeszcze tydzien ci zostal,moze i mnie tez:sorry2:przelecalo nam te 9 m-cy jak nic...
kacperek i fasolka uwierz mi ze tym czy ja akurat rodze to ona najmniej sie przejmuje.
dzamena nie odbieram jej telefonu bo nie mam zamiaru sie denerwowac,znowu powiem slowo za duzo i bedzie biedna wszystkim na okolo sie skarzyc jaka to niedobra synowa ma,poki co nie ma mnie w domu albo nie slysze telefonu;-)
atabe czekasz do zimy?:-D

kama oł noł nigdy w życiu!!!!!!!!!!:no:

matko laski jak wy dajecie radę z tymi brzuchami w upał gdzieś iść??? ja ledwo po mieszkaniu się poruszam.....nie wychyle nosa za drzwi bo umrę z gorąca.......

reklama
ja was tez podziwiam-ja ledwo do kibelka chodzę w ten upał..............Nawet moj piesek ledwo dyszy i tylko wzdycha z gorąca :))
No własnie kogo obstawiamy???

Do góry