reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Vanilka martwią się bo już chciały wątek gratulacyjny okupować ;):-) Zanim ty urodzisz a miałaś być pierwsza to pół forum sie rozpakuje jak to mówia ostatni bedą pierwszymi .Ja jutro wizyta z położna i pewnie jeszcze ze dwie po tej . Ale ten czas sie wlecze :( chce wiejskiego pasztetu !!!!!!

reklama
ja obstawiam na tweenie po cichu
Ja to bym chciała 2 lipca urodzić to piatek wieczorem by mi odpowiadał 8 mam urodziny to bym sie troszke podkurowała pozatym w sobote byłabym juz z dzidzia w domu (ale marzenia )

Ostatnia edycja:
niunia a dla mnie to moze i cale forum urodzic ....ja tam mam swoj termin i chetnie sobie na niego czekam ..

Ja obstawiam anetke :)

ja też poczekam, bo wszystko w drodze. Przez te powodzie nie mam jeszcze wózka i łóżeczka...
I nie mogę spakować torby do szpitala :-D
Ja tam uważam, że następna będzie dopiero Vanilka. No chyba, że dziewczyny nie wyluzują i będą biegać w te upały.
Moja się nie pcha ;-) Tatuś ma urlop dopiero pod koniec czerwca, więc mała musi siedzieć.

Dlatego ja tam chetnie czekam :)nawet sierpniowki moge sie juz rozpakowac hehehe
No i tez podziwiam laski ktore praktycznie zaraz beda zaliczac porodowke biegaja sobie w upal ;/
u nas jak tak walilo slonko to ja tylko w domu siedzialam i co jakis czas wanne zaliczalam :)

Ja obstawiam Vanilke ,ale w terminie cesarki dopiero
Ja musze czekać do wizyty 16 czerwca i do terminu cesarki ,wiec muszę się oszczędzać :)

reklama
Do góry