Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

on zglupial ludzie!!!ratunku!!
na szczęście jutro wolne :-) z zakupów mam już pozamawiane czy zagwarantowane, że dostanę prawie wszystko, na wczorajszym USG dowiedziałam się, że mały ma ponad 3kg i ogólnie wszystko w normie (jestem zaskoczona że taki już duży jest, bo mój brzuś duży się nie wydaje dla mnie bynajmniej ;-)) Niestety coraz szybciej się męczę, na spacery nie mam siły, kręgosłup coraz częściej dokucza. Dziewczyny jak u Was ze skurczami? Bo u mnie na ktg miałam tak na 20/30, max 40 i powiem szczerze że jak dla mnie były one praktycznie niewyczuwalne a Wy jakie macie? Serducho Bobalkowi dość mocno skacze, od 120 do 180, szok. A ciśnienie to ja mam zabójcze, wczoraj 100/60
Zaraz prysznic i lulkać.. smutno samej :-( Trzmajcie się Brzuchatki, kolorowych snów!! :*

Miłego wieczornego przytulanka wam życzę dziewczyny... ach pewnie łezki polecą 

Ja potrzebowałam tylko do nawału, potem do odstawiania- suma sumarum- niewiele 
Ale zmrozić zawsze się warto- ja też kilka razy dziennie zimny prysznic (jak louise)- głównie na nogi bo inaczej nie moge egzystować :-(
TAk czy siak przechodziłam w niej w domku cały dzień bo determinacja poszukiwania chłodu była silniejsza... I tak sprzątając pływałam