Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz dzidziolek jest większy i mniej ma miejsca na swobodne poruszanie się więc się buntuje i mocniej czujesz wszystkie ruchy ;-)Czy wasze dzidziołki też się jakoś bardziej niż bardzo ruszają? Niby powinno być mniej tych ruchów, a ja czuję że eksploduję na zmianę w okolicach żeber, żołądka, to znów szyjki, a czasem taki ból przechodzi od wewn strony uda że przykucam- ale silna dziewczyna mi rośnie, bokserka czy co?!
No to przybij piątkę,u mnie to samo!emih, moj dzidziolek tez bardzo aktywny caly czas a teraz wlasnie ma czkawke![]()

nie wiem co mnie bardziej zabolalo szczypanie po sutkach czy porownanie do maciory

pomyslcie coby bylo przy starych modelach
emih mnie sie młody bardzo ruszał jeszcze dwa dni temu i to tak zebyłam skopana ze wszystkich stron i czułam ze z bólu nie wyrobie czasami ,teraz jakos jakby mniej ale tez potrafi przydzwonic
a za te teksty z kawa i pilotem to ja sie tobie nie dziwie ,chyba bym mu w zeby dała ,no kur.. co on sobie słuzaca znalazł?