Mysza1984
lalllalalala ;-)
ile lejecie wody do wanienki? moja ma ładny pepuszek moge ja troche pomoczyc w wiekszej ilosci wody?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie mysza:-) jezeli pepuszek sie zagoił to mozesz moczyc.ile lejecie wody do wanienki? moja ma ładny pepuszek moge ja troche pomoczyc w wiekszej ilosci wody?
takie surczybyki łapią mnie wieczorkiem głównie ale nie są bolesne więc przepowiadające... ale przepowiadają od 3 tygodni i nadal nic....
i wertepach, posprzątałam trochę i wróciłam własnie padnięta
i porządny seks
połączony z masowaniem cycoli

za to gore prasowania i zero checi.
Dziś Nadinke M będzie trzymał do kąpieli a ja będę myła i zobaczymy. No z prezentem niby fajnie pomyślał ale z drugiej strony chcemy też być znów kobietkami;-)
Faktycznie Oleńka ładnie przybrała ale dzieciaczki jedzą ile potrzebują więc nie ma się co przejmować, przecież nie wcina czekoladowych batoników
Moja sypia w ogóle w ciągu dnia raz tylko 3 godz. czyli poza tym jest "na chodzie" od 8-9 do 21-22ej
ale nocki odpukać piękne bo 2 razy tylko cyca więc choć jestem wyspana;-) Ja mam najgorzej w nocy jak małą po cycaniu odkładam do łóżeczka a ona jeszcze się powierci albo stęknie, to jeszcze ze dwa razy wstaje i sprawdzam właśnie czy aby oddycha, czy się nie nakryła czymś itd
Tam już mamy my mamy
M jest przeciwny temu i temu bo szkodliwe itd. to ja nie wiem jak to będzie
Zwłaszcza że już mam smaki jak go widzę
ja jutro chcę na solarium skoczyć
znam uczucie jak z buszu, jak siadłam za kierownice jadąc do gina to miuzik na full i wiatr we włosach
a gdzie te krostki?
powietrze czyni cuda z maluchami;-)
rybki niby super zdrowe i sie powinno ale trzeba uważać jakie i skąd bo z drugiej strony straszą że są z ołowiem albo innymi toksynami więc sama nie wiem
ja zamierzam od czasu do czasu zjeść jakąś dobrą np. pieczoną w folii

po powrocie papu, pogadanki a teraz zasnęła, ciekawe na jak długo
).