reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

dziewczynki musze spadac bo brat przyszedł po neta
aghata teksty to ona ma niezłe ta twoja Majunia,własnie nie pamietam nazwy tej szczepionki ale sprawdze w ksiazeczce Patryka to napisze
ashika ja tez chce taka diete 2 kg w tydz ale moze innym sposobem
jedyneczka no pamietam ta twoja wojne z m i tesciem ,całe sczescie ze nie ocieplaliscie ,nie zazdroszcze ci teraz tego burdla i hałasu ,my lada moment robimy centralne i juz mam dosc a jeszcze nwet nie zaczete.dobra spadam ,naraska

reklama
Hello!!
nie był mnie kilka dni bo byłam pochłonięta organizowaniem chrzcin. Mieliśmy w niedzielę po mszy o 12 i wszystko fajnie się udało. Potem obiad i kawa w restauracji do 17. Franio był bardzo grzeczny.
Madzik - STO LAT!!!!
Wczoraj za pieniądze uzbierane z chrzcin kupiliśmy karuzelę tiny love bardzo mu się podoba :) muszę jeszcze zrobić rozeznanie co jeszcze mu kupić bo on nie ma jeszcze żadnych zabawek oprócz 2 grzechotek i misia pozytywki i karuzelki teraz.
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu wzieliśmy 6w1 i bez dodatkowych i cały dzień Franio śpi osłabiła go ta szczepionka.

dziewczyny, zauważyłam, że Marcepan zaczął robić rzadsze kupki ze śluzem, a przed chwilą w pieluszce miał taki ślad zielony.. przez co to-coś może zjadłam nie teges:baffled:

Ewcik - ja Mu nic nie było to się nie przejmuj. Ja jem wszystko jak leci, ostatnio nawet kubełek z KFC mała czasem sadzi zielone kupska, później popchnie musztardowymi. Nie ma co się aż tak rozdrabniać. Jutro pewno będą dobre.

Ja już po spacerku. Łaziłyśmy ok. 2 godzin. Modliłam się, żeby mała ładnie spała, bo za cholerę nie wyciągnę cyca w taki ziąb. Zaraz po powrocie zakupiłam termoopakowanie i w nocy będę ściągać mleko (przynajmniej się zmobilizuję). Będę brać na spacery, bo normalnie jakaś masakra się szykuje.
Mała wykąpana - śpi grzecznie, a matka już buszuje na allegro. A w ogóle zapomniałam się Wam pochwalić, że po chrzcinach brat mnie zabiera i jadę na mój ukochany Śląsk. Rodzice tam przylatują i będziemy 2 tyg razem. Normalnie oszaleję ze szczęścia. Ale żeby nie było tak pięknie, M miał mieć jutro wolne, a musi iść do pracy, bo laskę z drugiej zmiany boli kręgosłup, głowa, d..., mózg, ma wymioty i traci równowagę i poszła na L4 :/ Jakbym dorwała w swoje ręce, to jeszcze trochę mogłaby sobie dopisać do tej listy...
Ale nigdy nie ma tak pięknie... Ważne, że w weekend siedzimy razem ;-)

Ewcik, ja tak samo mam jak pisze mysza, jadam już duuużo rzeczy, mała raz nasadzi zieloną, porem popchnie żółtą. generalnie nie przejmuj się za bardzo. Myślę, że w żarciu jest tyle konserwantów, że nie unikniesz zielonych kupek.

Dzamenka to daj znać z ta szczepionką bo ciekawa bardzo jestem

idę, bo zaraz Usta Usta się zaczynają i muszę się rozerwać troszkę:-)
dobrej nocki kochane

Ewcik ja też tak mam jem wszystko i czasem są zielonkawe i mocniej czadzą. A od około 2 tygodni to mamy 1 kupę co 4 dni.
Mysza jak ściągnę mleko włożę je do lodówki potem podgrzeję do 40 C to jak długo mogę je mieć w tym termoopakowaniu podgrzane zakładając że już wcześniej jakiś czas stoi w lodówce??? bo w temperaturze pokojowej może być 6h??

Witam wieczorkiem,
pisałam wcześniej, że idę z małą na szczepienie i do kontroli-no i poszłam, a tu się okazało, że lekarka do jutra na urlopie, więc nic, żeśmy nie załatwiły. Mogłam zadzwonić, a ja głupia leciałam szybko, bo wyszłam z domu o 12.30,a do 13.00 przyjmowała-no cóż trudno-dobrze, że to blisko jest.

Byłam dzisiaj z Martą na spacerze i umówiłam się z M pod przedszkolem, żeby odebrać Julcię- M po nią poszedł, bo chciał zobaczyć co i jak-no i tatuś odebrał córcię-patrzę a ona w kapciach i bez kurtki wychodzi z przedszkola- M zapomniał, że dziecko trzeba ubrać-cóż nic dodać nić ująć-ale starał się chłopak.

Poszłam też do Rossmanna zdjęcia odebrać-zamówiłam w niedzielę 200 zdjęć i dzisiaj były już do odbioru-trzeba też babciom rozdać trochę. Ale na wkładanie do albumu to nie mam już dzisiaj siły-jakaś zmęczona jestem.

Miłej nocki

Jakas dziwna ta pierwsza @ :crazy: , wczoraj troche polecialo a dzisiaj prawie nic:baffled: Brzuch mnie pobolewa jak na @:happy2: A moze to nie jest @ :confused:
Jakis dziwolag ze mnie:zawstydzona/y:

Co to hustawek, to zastanawiam sie nad kupnem tylko mam dylemat jaka. Myslalam o tych na baterie, tylko tak sie zastanawiam na ile te baterie starczaja. Znalazlam nawet tania na prad, nie wiem czy nie lepsza opcja:confused:. Jakie wy macie i jak jest z tymi bateriami.

To ta co mysle nad nia

BUJACZEK HUSTAWKA ELEKTRYCZNA 3 KOLORY NAJTANIEJ (1205893510) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ninia ja myślałam nad tą huśtawką długo, właśnie ze wzgl na rodzaj zasilania, ale bałam się trochę, że firma nieznana, no i kolory mi nie bardzo pasiły, w końcu kupiłam mamas&papas taniutką, ale buja fajnie-małej się podoba, ale ta którą rozważasz ma dobra cenę-jak kupisz daj znać, bo ciekawa jestem:-) a baterie w mojej są już od 2tyg-używamy średnio raz dziennie-ok 30 min, czasami dłużej, innym razem wcale

Do góry