Heloł.
My wstałyśmy o 8ej a w nocy spała od 21 do 4tej a potem jadła o 7ej więc super ale co z tego jak od 2ej sama się obudziłam z przyzwyczajenia a potem o 3ej

a że jestem chora jednak bo gardło napierdziela i nos zatkany, to zasnąć nie mogłam

teraz jem śniadanie ( 2 parówki i 5 kromek

) a małą na drugiej ręce usypiam. Najgorsze że M dziś na noc nie ma:-( ale to już norma że jak zaplanuje wyjazd to coś się dzieje
betty przy skazie często uczula też drób, ja tak miałam ze starszą córą. Odstaw na próbę drób i całkiem nabiał na jakieś 2 tyg. i zobaczysz czy jest poprawa. Możesz też jajka odstawić bo często uczulają a potem wprowadzisz wszystko po kolei i zobaczysz co i czy wogóle szkodzi
tiffi a ja wczoraj ziemne solone 2 ale nie posiusiałam się w majtki z wrażenia bo wolę laskowe właśnie

niezła wyprawa, podziwiam że w jednej małą trzymasz a drugą wózek

a gondola czyli łatwo się odpina? bo moja z dzieckiem nie bardzo. My tak z 8-9 razy jemy

jak na żądanie to na żądanie

Jak miło że już ciocia jest, człowiek mimo że dorosły sam często łaknie poczuć się jak dziecko, poczuć że ktoś nad nim czuwa i troszkę porozpieszcza;-) To świetnie że wyniki lepsze, nie dało się uniknąć leków skoro jest lepiej? Czy są poniżej normy dużo? Wagą się nie martw, przybiera czyli jest dobrze a jak ma być grubokoścista po takiej mamie drobince;-) Ja była szkieletorem w dzieciństwie i rodzice poszli prywatnie do lekarza ze strachu że coś mi jest a ten stwierdził że najważniejsze że dziecko zdrowe a waga lepiej jak za niska niż za wysoka bo grozi otyłością w przyszłości i różnymi schorzeniami.Emi też była szczypiorek a zdrowa jak rydz choć się nasłuchałam od sąsiadek o chudym mleku skoro taka drobna

Nie wiem ale myślę że jakby mała była głodna to by dała Ci o tym znać

I nie puszczała by cycusia tak łatwo. Z wargami prawda, przegotowaną myjemy. Z tym podwojeniem wagi do 6 mies. racja.My wcale nie uzywaliśmy wkładki bo szwagierka powiedziała że jej nie było wcale od nowości. Nie chce mi się wierzyć ale nie wypadało mi się kłócić

Ale babeczka która nasz delegowała ze szpitala i wpinała w fotelik nic nie mówiła że powinna być więc tym bardziej nie dociekałam zwłaszcza że nie przewidywaliśmy częstych i dalekich podróży a teraz już jest duża;-)
madzik a przystojny ten grek?
Mała się obudziła i teraz będzie zabawa aż do popołudniowej drzemki a ja ledwo chodzę przez to choróbsko
Dziewczynki jak podajecie vit c lub c multi? bo d3 podaję z mlekiem moim na łyżeczce a c tak nie chcę bo mała się wykrzywiła strasznie

Emi tak dawałam i było oki ale ja z rok temu sobie tak zapodałam vit C w kroplach bo lubię kwas i jakoś mi tak prosto do gardła wpadło aż zaczęłam się dusić

bo tak jakby mi sparaliżowało gardło. Już prawie mdlałam a M nie mogłam zawołać, mało się nie z......am ze strachu

i teraz się boję że małej tak podrażni. Chyba z herbatką będzie trzeba.