reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Sukces, dociągnęłyśmy w łóżku do 9ej:-p

Wy bez problemu odkładacie do łóżeczek nocą? Bo u nas po karmieniu ok. 4-5ej już nie ma szans:baffled: Mała już wyspana i ledwie zasypia no i z nami w łóżku zostaje:confused::-p

ewelad a spróbuj może znów dawać różne? Tylko bez puszek na razie. Może się struła tylko? A sierść gubi mocniej?

tiffi a to żartowniś się znalazł:-p:-D Nie popuść, niech kiedyś nie jedzie robić do domu, robota nie ucieknie a tobie przepadnie a zresztą należy Ci się relaks:-p

agatka spoko przychodnia w niedziele, przynajmniej można z M iśc, zawsze to łatwiej a w tygodniu nie zawsze jest jak kiedy Mowie w pracy. Dobrze że z szyjką Andrzejka oki:tak: Dołujesz mnie tym aerobikiem:-D

MM to masz taką huśtawkę dla starszych dzieci tak?

mysza to fajnie że tatko Cię odwiedzi, wnusią się zajmie;-) Nie wiem czy ja bym się wybrała z takim maluchem pociągiem ale to z mojego lenistwa bardziej wynika:-D Mam nadzieję że się nie gniewasz za zboka bo tak ja czasem coś palnę nim pomyśle:-:)zawstydzona/y:

reklama
hallo!!
U nas noc w miarę ok choć Franek zaczął płakać przy cycu od 2 dni i obawiam się, że się nie najada... i częściej w nocy się budził.
Muszę za chwilę wybyć na spacer zanieść płaszcz do czyszczenia.

Jeśli chodzi o prezenty, które przynosili odwiedzający po porodzie - ja wszystkim mówiłam, że pampersy i co prawda zdarzyły się inne prezenty mniej lub bardziej trafione ale jednak głównie ludzie przynosili pieluchy i efekt tego taki, że kupiłam od urodzenia Frania na razie tylko 1 paczkę pieluch dwójek gdy jeszcze takowe musiał nosić a nam zostały prezentowe trójki. Myślę, że starczą mu te pieluchy do 4 miesiąca :)

madzik - my nie mamy maty ale Franciszek jakoś nie wykazuje na razie zainteresowania zabawkami - trochę mnie to martwi - zamiast maty ma zestaw gimnastyczny chicco ale tak średnio a raczej krótko się nim bawi, jedyne co przykuwa na dłużej jego uwagę to karuzela i moja albo M ręka.
jedyneczka - ja zawsze odkładam do łóżeczka ponieważ boję się że go zdusimy ale jak M idzie do pracy o 7 a my jeszcze chcemy spać to wtedy go biorę i kładę na jeden koniec łóżka a ja śpię na drugim końcu.

hej słoneczka

Mam pytanie. Leciała któras z was z maluszkiem samolotem? My lecimy w sobote naCypr i chciałabym wziac wozek z gondolka i fotelik i nie wiem jak to wyglada. Wiem ze wozek mozna miec w samolocie i mozna oddawac przy samym wejsciu do samolotu ale jak z fotelikiem? Myslałam ze oddam z bagazami na tasme gondole a na stelaz wepne fotelik. kurcze nie wiem jak to rozwiazac

Madzia ja mam dwie mty tiny love i ze smyka sa super mały bardzo lubi i przekula sie na boki i bawi sie zabaweczkami

mysza ale niesprawiedliwa jesteś dziecię twoje pospało 4h a nie dwie, a potem wizisz Nina się przejęła i pospała do 8
ewelad u mnie też dziś dobra noc, chyba rekompensata za wczoraj
jedyneczka jak mała budzi się na jedzenie to jest ranek a jak chcę by pospała to musi przysnąć przy cycu, często już nad ranem kima ze mną w łóżku ale to dlatego, ze to tak długo trwa że ja zdążę przysnąć. Co do masażu to muszę wcześniej się umówić, a poza tym na groupon wykupiłam sobie mikrodermabrazję mam pół roku
ewa może warto przed tym ostatnim snem dać mu lepiej pojeść

Dzisiaj miałam rekompensatę wczorajszych harców małej. Usnęła o 24-ej ale pierwsze budzenie o 8-ej oczywiście już rozbawiona i spać jej sie nie chciało, ale mamuśka przytuliła ciepło do piersi i mała śpi nadal. Zaraz się obudzi i dzisiaj pewnie byłoby na tyle, ale dzisiaj jedziemy też do okulisty

Arlecia - ale super z tym wyjazdem... na długo lecisz???? Koniecznie napisz po powrocie jak było i jak mały. Ja też chciałam na wakacje pojechać a mój M, że Franio jeszcze za mały i nie chce się zgodzić... tylko jemu chyba bardziej o kaskę chodzi, z którą teraz kiepsko...

tiffi - a czym dokarmiasz?? muszę pomyśleć czy na wieczór nie kupić mm ale jakie??
MMmmMM - o to Michaś duży chłopak Franio nosi 62 w porywach 68 a spodenki to nawet 56 bo ma krótkie nóżki taki mały pierdek z tego mojego Frania :)

ewa lecimy na tydzien. mam nadzieje, ze pogoda dopisze bo co sprawdzam to ma tam padac, oby nie. Myslelismy o egipcie ale troche sie balam bo malego karmie nadal. bylismy juz w egipcie jak kornelka byla miala 2,5 roku i wszystko bylo ok tylko mnie dopadla lekko zemsta faraona

reklama
MMmmMM - no to masz super pokarm:tak:. Mój też na cycku ale waży 5870 a urodził się 3580g i jest starszy od Michasia.

Arlecia - w Egipcie pogoda gwarantowana ale nie pojechałabym tam z dzieckiem, które karmię, mnie też dopadła lekka zemsta faraona i 1 dzień spędziłam w objęciach wc z kolei mojego byłego faceta tak dopadła że zwiedził chyba wszystkie możliwe kible w całym Egipcie:-D z perspektywy czasu - DOBRZE MU TAK.
Na Cyprze pogoda na pewno dopisze i odetchniecie wakacyjnym klimatem!!! Koniecznie zdaj relacje po powrocie!!
A z jakiego biura lecicie??

Do góry