agatka_natalia
Fanka BB :)
U nas powtórka z rozrywki, czyli nagły atak straszliwego płaczu, uspokoiliśmy, położyliśmy spać i o 23.45 Andrzej wstał pojadł cyca 10 min i tak co 30 min do 7.00. O 7.00 zasnął na 1,5 godz. Jestem dziś nie przytomna, rozdrażniona i zła. Chciałam postać u babci i dziadka nad grobem, ale oczywiście, musieliśmy jechać bo M chciał zwiedzić inne groby. Wkurzyłam się nie lubię tak tylko na chwilę odbębnić i iść dalej.
Zastanawiałam się od czego taki nagły atak płaczu i chyba od deserku z jabłek. Nie wiem sama.
Tweenie teściowa moja bierze chyba 12 zł., bo ostatnio narzekała, że wszystkie nianie w około zarabiają po 2 razy więcej niż ona. Ale ona nie ma kamer w domu i nikt jej nie kontroluje, bo rodzice dziewczynki, która się opiekują ufają jej w 100%, zresztą widać, że Kalina jest strasznie za nią. A jej koleżanki, co biorą 20 zł za godzinę, to we wszystkich domach mają pomontowane kamery.
Zastanawiałam się od czego taki nagły atak płaczu i chyba od deserku z jabłek. Nie wiem sama.
Tweenie teściowa moja bierze chyba 12 zł., bo ostatnio narzekała, że wszystkie nianie w około zarabiają po 2 razy więcej niż ona. Ale ona nie ma kamer w domu i nikt jej nie kontroluje, bo rodzice dziewczynki, która się opiekują ufają jej w 100%, zresztą widać, że Kalina jest strasznie za nią. A jej koleżanki, co biorą 20 zł za godzinę, to we wszystkich domach mają pomontowane kamery.
Ostatnia edycja:
oby z Oleńką było troszkę lepiej
Rano nawet nie wiedziała, że z domu wyszła i jak się znalazła na dworcu, takie miała spanie. W pociągu trochę spała, a trochę gadała ;-) Boję się drogi powrotnej, bo to będzie w godzinach mocno popołudniowych (czyt. jej godzinach marudzenia). 
Jak odkryje, że ma nózki, które też do buzi można włożyć, to na usypianie będę chyba sąsiadów wołać, bo mi rąk braknie 

już nawet od paru dni zaczęłam oprócz cyca dawać na noc butlę z nadzieją, że dłużej pośpi-nic z tego, pobudka o 2 i 5, jak w zegarku
zastanawiam się, czy nadal podawać to modyfikowane, może musi się przyzwyczaić? sama już nie wiem...
No więc na dniach spodziewam się najgorszego... póki co tylko widocznie ją swędzą, bo się tam maca...