Ło matko jaka ja jestem zajęta przez tą pracę, nie podoba mi się to
Niunia bardzo grzeczna była u dziadków, tylko raz zapłakała jak rozpłakała się szwagierki córa

Przychodzę po nią a ta leży u babci jak królowa na kolankach a druga wnusia u dziadka

Zaspana była i nie skumała mnie od razu choć ja tak czekałam na wyciągnięte rączki, cóż, może innym razem

Ale jak załapała że to ja i wzięłam ją na ręce to mi podskakiwała z radości i posyłała każdemu uśmiechy:-) Więc nie jest źle a nawet dobrze bo nawet mleczko wypiła i zjadła tam deserek

Przyjechałyśmy do domku, cycanie i wio na spacerek a teraz śpi jak niemowle

Jedynie co to nie chciała się za bardzo ze mną rozstawać potem w domu, pewnie stęskniona

A ja jutro jadę do sądu z eks w sprawie spadku jakiegoś wujka jego nieżyjącego a brata jego ojca. Otóż dzieci się zrzekły majątku wiedząc że był kredyt nie spłacony( 5 tysięcy) i nie powiedzieli nic wujowi i teraz po ok. 10 latach bank się odezwał do ojca mojego eks żeby spłacił 35tysięcy. A że ja byłam wtedy żoną to mnie też wzywają.
louise a wiesz Nadia też chyba chłodniejsze woli no i nie akceptuje butelki tt tylko canpol lovi i chicco
mysza to masz sąsiadów że zgroza

Ja chcę ubranko nawet nie użyte do chrztu sprzedać właśnie tylko czasa brak
A
patipaula gdzie?
ewelad ty to jesteś energiczna kobieta, nie to co ja mameja taka

Debiut udany na szczęście

Ale jak ją wytuliłam potem to jeju, wiadomo
kacperek ciekawe właśnie czy bardziej tęsknią bąki za nami czy za samymi cyckami

Moja wyduldała mm wczoraj 90 na noc i spała super, tylko raz jadła

I nasza nie akceptuje też tt, pije z canpola lovi i chicco , smoki silikonowe ale zwykłe. Ale spróbuję za jakiś czas znów tt zwłaszcza że mam też do kaszki smoczek do tt
arlecia nieźle pomyka:-)
kama tęskniłyśmy, dobrze że jesteś:-)
Uciekam bo rano pobudka wczas

Miłej nocki:-)