kacperek i fasolka
Fanka BB :)
Mysza nie jestes sama moja nie spi od 6.20 ale za to przycina wlasnie juz drzemke od 10minu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

A nic nowego nie jadła. Tyle że deserek z manną który wcześniej jadła do południa ale nie chciałam zawracać głowy dziadkom manną i podają jej bez kaszki. Może więc to
Dziś nie dam glutenu zwłaszcza że idziemy na szczepienie i nie wiedziałabym co ewentualnie jej bruździ
i tak mi zaznaczył, ze odbudowa tego ubytku plus dwa zęby obok co by też robił w porcelanie jakbym tego musiała usunąć to jakieś 16 tys by wyszło
M był ze mną i prawie padł na twarz jak to usłyszał, ja stwierdziłam ze najwyżej nie zrobie tych zębów albo wsadze se protezę ...........ogólnie mam dość wszystkiego, a najgorsze, ze ten ząb był już wyleczony niby i wyglądał ok a tu w środku się popsuł...
Noc jak pisałam makabra
Tak, dziadkowie to skarb. Jak włamali, pod nieobecność, gdzieś wyjechali rodzice? Masakra, nieroby cholerne
Pępuszek nie wiem
A patyczkami czyścisz? Bo może niechcący zatarłaś
A nie mogłaś jego na kanapę wygnać?
Mój jak chory to pije mleko z czosnkiem ale ja po kilku minutach też przesiąkam i się przyzwyczajam choć buzi na dobranoc nie daję
Ja za to nie wiem kiedy nauczymy małą w łóżeczku spać jak ta ciągle jakieś jazdy ma nocą co kilka dni
O dobrze że piszesz o tym tranie. Apropo funduszu reprezentacyjnego to była u mnie w czwartek przyjaciółka i miała super kurtkę z Zary za 60zł
No to jak mój usłyszał o takich przecenach to mówi jedź w weekend i się obkup:-) No to pojadę nie musi mnie dwa razy prosić
M mi właśnie mówi naczytasz się a potem głupiejesz
I miałam dylemat przez tą wiedzę przedwczoraj. Bo pytam u teściów ile mała zjada deserku a teściowa że pół ale czy może dawać więcej bo chyba by zjadła (oni się konsultują zanim coś co bardzo w nich cenię
) ja że jasne , dokładać do kubeczka ile chce a teść (on to chciałby jej skórki od chleba dawać jak drugiej wnusi dawał ale mnie się jak mówi M chyba boi
) mówi - no ja mówię żeby ze słoiczka karmić i ile zje tyle zje a resztę wieczorem najwyżej. No i już miałam powiedzieć że bakterie ze śliny itd. ale mi było głupio bo mówię oni pomagają a ja się mądrzę
Na co M w domu że głupia jestem bo powinnam powiedzieć
A z drugiej strony oni tak chowali dwoje dzieci i wnuczek w sumie 3 i żyją i mają się dobrze
Z ciekawości chyba poczytam na marcówkach np. czy w tym czasie ich dzieci też miały takie zawirowania nocne
Tak tak, dobrze że pije Maja.
U mnie to genetyczny cykor, mój tata też tak rwał
Ło matko ale koszt
A to znaczy co on w porcelanie chce robić, jak pytałam dentystki to korona z porcelany ok. tysiąca kosztuje
Bo mam jeden ząbek na ćwieku nie za ładny a chcę go pokryć koronką ale nie mówiła że zęby obok też, po co tak Ci chce zrobić? Chyba taniej implant tego zęba będzie kosztował
Też nie znoszę takich gości brrrrr
A ty siedź tu i marudź ile chcesz

jak wyleca to wszystkie naraz, za to gabinet ginekologiczny znam wzdłuż i wszerz 

jak mu podogaduje, to może też coś zaproponuje 
pierwsze podejscie wygladalo tak, ze plakala w nieboglosy okolo 1,5 godz, ja tylko chodzilam, poprawialam, calowalam w czolko, to pospala niecale pol godz. Potem kupilam jej przytulanke z Rossmanna i bylo coraz lepiej
Pełno było dzieci chorych i do kontroli i powiedziały pielęgniarki żeby przyjść po 13ej a najlepiej we wtorek albo środę po 13ej a ja że przecież lekarka przyjmuje do 13ej a one że chore a po 13ej włączają lampy i po 13ej jest bezpiecznie bo szkoda malutkiej a ze wzw się tak nie spieszy. Albo czwartek do południa jest luz. No to tyle, przejechałyśmy się tylko
O to musiał zaleźć Ci M za skórę mocno
Ale za to jak dobrze pamiętam wczas zaczęła sylabizować Ala, jakoś 5 miesięcy miała? A moja dopiero teraz zaczęła
Jeszcze się w życiu dziewczyna nasiedzi
Kicha ze spółdzielnią
Tyle mleczaków masz?
Ja w wieku dwudziestu kilku lat już nie miałam choć kiedyś się upierałam że mam mleczaki bo nie pamiętałam żeby mi niektóre wypadły albo wyrywali
To może też mam
No a już zęby mądrości nigdy mi nie wyrosły niestety
Jak już przeczytałaś znów nie było szczepienia
Podogaduj M ,no co jak co ale o kobietę trzeba dbać
Dobre też są metody w czasie wspólnego wyjścia w stylu " ojej uplamiły mi się jedyne dobre spodnie i co teraz (tu prawie świeczki w oczach
) po czym znajduję jakieś w szafie inne oczywiście ale udaję że to z kosza na pranie i wołam że cóż, nie za czyste ,nie zdążyłam wyprać (bo dziecko absorbujące
)ale innych nie mam
No i wtedy słyszę to o co mi chodziło czyli "no to jedź przecież na zakupy

A żeby było śmieszniej, prywatnie powiedzieli mi taniej niż na nfz