reklama
Hej Kobietki.
tweenie fajny wózio i wszedzie nim wjedziesz a to duzy plus, Maluchy beda na siebie zerkac wiec tez bedzie zabawa :-)
jedyneczka kto wie czy nie zalapiesz sie jeszcze na listopadowki czy grudniowki
moja to napaleniec w ogladaniu tv, ale to prawdziwy krytyk bo ma swoje ulubione bajki, na inne nie chce nawet spojrzec
najlepiej sie smieje do prezenterow faktow/wiadomosci itp. na sam ich widok ;-)
tiffi cierpliwosci do pobytu z tesciowka
kropa no to kuzynka ladnie podeszla do tesciowej, moze mi tez kiedys sie uda znalezc w takiej sytuacji, nie omieszkam podjac wyzwania
tweenie fajny wózio i wszedzie nim wjedziesz a to duzy plus, Maluchy beda na siebie zerkac wiec tez bedzie zabawa :-)
jedyneczka kto wie czy nie zalapiesz sie jeszcze na listopadowki czy grudniowki
moja to napaleniec w ogladaniu tv, ale to prawdziwy krytyk bo ma swoje ulubione bajki, na inne nie chce nawet spojrzec
najlepiej sie smieje do prezenterow faktow/wiadomosci itp. na sam ich widok ;-)tiffi cierpliwosci do pobytu z tesciowka
kropa no to kuzynka ladnie podeszla do tesciowej, moze mi tez kiedys sie uda znalezc w takiej sytuacji, nie omieszkam podjac wyzwania

kasiamaj
mama 2007/2010
dzień dobry
zniknęłam znów na jakiś czas -komp nam się rozwalił i musieliśmy kupić nowy.
zobaczę co u was....
jak młoda mi pozwoli poczytać.
u nas przez ten czas mała zaczęła raczkowac-a teraz to smiga jak motorek...
i klęczy na kolanach...
zniknęłam znów na jakiś czas -komp nam się rozwalił i musieliśmy kupić nowy.
zobaczę co u was....
jak młoda mi pozwoli poczytać.
u nas przez ten czas mała zaczęła raczkowac-a teraz to smiga jak motorek...
i klęczy na kolanach...
kropa501
Fanka BB :)
tiffi, w pęcherzyku żółciowym mam kamienie, wiem, że cały do usunięcia 
tweenie, super wózek
skrzat, ja mam Teutonię Mistral S.
Byliśmy wczoraj na wizycie kontrolnej u pediatry. Radko super, zwłaszcza ruchowo rewelacja, chwili nie poleżał spokojnie. Ale ponieważ tak się rusza dużo, ma "duże spalanie" - jak to określiła pediatra. Spadł z 75 na 50 centyl wagowo, więc musi dostawać bardziej kaloryczne jedzenie: pół łyżeczki masła lub łyżeczka oliwy z oliwek do obiadku, wprowadzamy pół żółtka co drugi dzień i za jakieś trzy tygodnie na drugi śniadanko jogurt lub twarożek do owocków. Tylko żadnych danonków czy misiowych jogurcików, bo to sam cukier: naturalny zwykły jogurt albo zwykły serek homogenizowany naturalny + owoce
Ponieważ Radko nie mówi jeszcze sylab, tylko gardłowe dźwięki, więc stymulujemy usta i jęzorek: plujemy na odległość, robimy "indianki", smyramy paluszkiem po ustach jak Radek krzyczy. No i jak najwięcej głośnego śmiechu, bo to najlepsze ćwiczenie dla dziecka 
tweenie, super wózek
skrzat, ja mam Teutonię Mistral S.
Byliśmy wczoraj na wizycie kontrolnej u pediatry. Radko super, zwłaszcza ruchowo rewelacja, chwili nie poleżał spokojnie. Ale ponieważ tak się rusza dużo, ma "duże spalanie" - jak to określiła pediatra. Spadł z 75 na 50 centyl wagowo, więc musi dostawać bardziej kaloryczne jedzenie: pół łyżeczki masła lub łyżeczka oliwy z oliwek do obiadku, wprowadzamy pół żółtka co drugi dzień i za jakieś trzy tygodnie na drugi śniadanko jogurt lub twarożek do owocków. Tylko żadnych danonków czy misiowych jogurcików, bo to sam cukier: naturalny zwykły jogurt albo zwykły serek homogenizowany naturalny + owoce
my już po drzemce, przed zjadłąm deserek bo dziecko wzgardziło ;-) Posiedziało rano chwilę z ojcem i co się okazuje? Przy karmieniu mówię mniam, a dziecko beee
Nie wiem, skąd jej się to wzięło. A teraz czka mi pod stołem
kropa super, że Radzio super. Wypowiedziała się magister pedagogiki
Dużo się rusza, to i dużo spala, a indianki fajne są 
w nocy spać nie mogłam, trochę z niepokoju jak to będzie z tym drugim dzieckiem, skoro ono takie płochliwe, a trochę z chęci działania - niech to się już zacznie
Nie wiem, skąd jej się to wzięło. A teraz czka mi pod stołemkropa super, że Radzio super. Wypowiedziała się magister pedagogiki
Dużo się rusza, to i dużo spala, a indianki fajne są w nocy spać nie mogłam, trochę z niepokoju jak to będzie z tym drugim dzieckiem, skoro ono takie płochliwe, a trochę z chęci działania - niech to się już zacznie

eijf
u nas piekna noc.jak mala zjadla po 19 tak obudzila sie o 7 na butle,po czym znow kima do 9.
slonce pieknie swieci i az wstyd ale nie chce mi sie isc na spacer.troche nawala mi kolano i plecy (dostalam @).
cholernie duzo wlosow mi wypada.wiem ze tak moze byc po porodzie ale przechodzilam juz ten etap ,przeszlo i teraz znow od nowa...boje sie ze niedlugo upodobnie sie do corki...
kropa-swietnie ze synek sobie radzi.moja to jest "adhd'owiec" ale chyba za wiele nie spala kluska.
jajko juz jadla,jogurciki tez ale mam takie dla dzieci.chyba przezuce sie jednak na normalny naturalny plus owoce ewentualnie.
slonce pieknie swieci i az wstyd ale nie chce mi sie isc na spacer.troche nawala mi kolano i plecy (dostalam @).
cholernie duzo wlosow mi wypada.wiem ze tak moze byc po porodzie ale przechodzilam juz ten etap ,przeszlo i teraz znow od nowa...boje sie ze niedlugo upodobnie sie do corki...
kropa-swietnie ze synek sobie radzi.moja to jest "adhd'owiec" ale chyba za wiele nie spala kluska.
jajko juz jadla,jogurciki tez ale mam takie dla dzieci.chyba przezuce sie jednak na normalny naturalny plus owoce ewentualnie.
eijf
skrzat-to chyba corka od razu na nogi wstawac bedzie.szkoda jesli ominelaby raczkowanie
no ale na to rady nie ma.dzieci i tak po swojemu
ja juz mam troche dosyc podejrzewania ja o zeby bo marudzi jeden wieczor,ja ja rozgrzeszam a potem znowu cisza...
u nas cudna pogoda a mnie sie na spacer nie chce.zreszta dopiero co glowe umylam/...
ja juz mam troche dosyc podejrzewania ja o zeby bo marudzi jeden wieczor,ja ja rozgrzeszam a potem znowu cisza...
u nas cudna pogoda a mnie sie na spacer nie chce.zreszta dopiero co glowe umylam/...
reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
ale nasza ma dziś siłę...spała tylko łącznie może ze 30min.
rany...musze wszedzie za nia chodzić-dziś mi ziemię z kwiatka wysypała...
rany...musze wszedzie za nia chodzić-dziś mi ziemię z kwiatka wysypała...