U nas tez jakaś lipa. Choć, odpukać, poprawiło się spanie. 2 noce Andrzej przespał bez żadnej pobudki. Nawet wiem dlaczego. Dziś podczas dawania obiadku łyżeczka stuknęła w zęba. Pomacałam palcem i rzeczywiście czuć ząbek.
tweenie szkoda, że Pani zrezygnowała. Słyszałaś o ustawie żłobkowej, dziś weszła. Szyłam już komentarze, że wcale nie jest dobra i rodzicom nie będzie się opłacało korzystać z niej. Musze poczytać.
mysza Andrzej preferuje, lewą rękę. Wszystko łapie lewą. Myślę, że tak zostanie. A co do krzesełka, to też nie lubię, jak ktoś coś obiecuje, a potem zapomina o tym. Patrz moja teściowa obiecała nowy fotelik. Ani widu ani słychu. A prawie codziennie przy niej zaczynam z M rozmowę.
kasiamaj zdrówka dla dzieciaków.
marta0307 witaj
eijf a ja dzis nie potrafiłam bawić się z Andrzejkiem, jakoś pomysłu mi zabrakło, on też od 15.00 był marudny.
U nas 2 dzień, dzień dziecka nie ma kąpania. Wczoraj ze względu na szczepionkę, a dziś bo poprostu z czystego lenistwa. Może i M by go wykapał, ale ja zadecydowałam, że nie.
Jadę w przyszłą sobotę do koleżanki odwiedzić ją i jej córkę, która urodziła się w grudniu. Zadzwoniłam dziś z propozycjami co kupić małej i okazało się, że wszystko już ma. Będę musiała znów ciuchy kupić, no bo co? Chyba, że mi podsuniecie jakieś pomysły.
Oczywiście wk... mnie teściowa. Nie znoszę ignorancji, a ona jest straszną ignorantką. Dziś rano daje małemu kaszę, a wraz z kaszą lekarstwa. Ona się mnie pyta co to jest, ja mówię jej że lekarstwa Andrzeja, ona się mnie pyta jakie lekarstwa, ja jej odpowiadam, że te same co przyjmuję przez 8 miesięcy codziennie, a ona mi na to to on przyjmuję od 8 miesięcy lekarstwa, załamałam się. Mieszka z nami i nie raz się już pytała o te lekarstwa.