Czesc dziewczynki!!
pogodna dzisiaj nie dopisala do 16 padal deszcz a potem jak gdyby nic sloneczko i cieplutko ale mi sie juz wychodzic nie chcialo wiec odpuslam sobie z tego co patrzylam to jutro sloneczko wiec nadrobie stracony czas!!!
Ewcik moja jesli chodzi o ciastka biszkopty chleb itp to je ladnie ale chcialam jej dac np owoce to sie krzywila i dzisiaj dostala jablko i ugryzla ale zaczela sie krzywic przy bananie tez ale zmielona zjada i to ladnie wiec jeszcze chwile musze poczekac. chcialbym jej zrobic rizotto ale nie wim jak robilas moze??albo cos z ryzem??
Eijf a moze cos w zlobku jest co ja uczula??
Arlecia sliczne fotki

i piekne dzieciaczki
kasiamaj ale sa tez plusy tego wstawania zwlaszcze teraz gdy cieplo sie robi mamy dluszy dzien i mozliwosc zeby obiadki przygotowac i potem spacerki a potem wpasc do domku zjec biadek i znowu na spacerek lub odpoczynek
glodna powiadasz ze w nocy tzn?? czesto se budzi czy jak??
tweenie to sie wysilil ten sprzedawca ten dialog to wyglada tak jak on by byl kupcem a ty sprzedawca pewnie potem skomentowal to ze przychodzi baba obcykana a jeszcze sie wypytuje!!

ale oni po to sa!!
eijf no to fajnie ze sie udalo trudno ze tak pozno ale wazne ze szybko!! sproboj poprosic ja by cie skierowala na jakies wymazy np z gardla mi bardzo pomogl maly mial bakterie hemofilusa i dostal antybiotyk i 2 miesieczny katar zniknal migiem ale dostal antybiotyk jakis!!daj znac jak tam!!

dzieki za wyjasnienie moze kiedys pobawie sie w pikasie!!
kasiamaj moj Kacper tez taki byl jak cos dostal to caly dzien latal i spac potrafil wiec to normalne

ja wlasnie sie zbieram od 3 miesiecy zeby przekuc i cos sie zebrac nie moge ale wlasnie chce jak najszybciej bo ona powoli juz zaczyna sie za ucho lapac a lepiej jak mala bo i klucie lepiej zniesie no i tak jak piszesz nie bedzie lapac szarpac itd i szybciej sie zagoi!!chyba sie wkoncu zmobilizuje i zrobie to!!
dobranoc kobitki