reklama

Lipiec 2011

orchidea no..ale on ponoc sciemnia, był skrót w poprzedniej czesci...dupek z tego aleksa. mnie sie grzes podoba:):):)

edit:a nie mowiłam ze sciemna!!!

Ostatnia edycja:
reklama
no grzesiu jest fajniutki (boze dobrze ze mój małż mnie nie poczytuje) mnie tam zawsze sie podobali starsi faceci (oczywiscie na przekór losowi, mój jest tylko 3 lata starszy).

tak teraz nas czytam i mysle...ale sobie znalazlysmy temat hihihi:-)

Ojjj tam temat jak każdy inny hahaha kurde no ja jakoś miałam zawsze młodszych od siebie haha a mąz starszy o 3 lata właśnie jest :-D danusia przepraszamy :zawstydzona/y: chyba wątek założymy "seriale lipcóweczek" hahaha

reklama
Hej!
Corin, alesie usmialam z Twojego malza i kroliczka!!
Maqnio, bidulo, nie dawaj sie tyle zaciagac do tej pracy!

A ja poszlam do tego nadprogramowego ginekologa bo mnie naprawde bolalo brzucho jak dotykalam, a on mi na to ze powinnam na pogotowie isc a nie do przychodni - a nikogo nie bylo do niego w kolejce! (bo przychodnie sa do ozdoby chyba...), zobaczyl ze serduszko bije i macica ok. A na pogotowie nie ide bo po ostatnim razie nie mam milych wspomnien, wiec poczekam do 1 marca na polowkowe
Nie wiem, ostatnio zaczelam cwiczyc lekko, moze cos tam zle zrobilam i mi sie naciagnelo...

U nas juz wiosne czuc, juz sie nie moge doczekac kiedy te glupie kurtki mozna bedzie zrzucic i zaprezentowac swiatu brzuszek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry