reklama

Lipiec 2011

A co ja mam powiedzieć? Jak mowie ze jestem w 5 miesiącu to wszyscy taaaakie oczy robią i kulturalnie milczą... Jak stoję przy zlewie i zmywam to co chwilę muszę siadać bo kręgosłup chce mi pęknąć, każde wejscie na piętro graniczy z cudem, a ogarnięcie domu to juz wogóle jakaś abstrakcja. Kulam sie po chałupie, sapię i fuczę, co będzie jak przyjda upały?? Chyba zalegnę na tarasie, na leżaku i każę sobie tylko wodę donosic...

reklama
orchidea lece czytac:)
danuska dokulamy dokulamy, twarde babiszonki jestesmy:)
em_ka no własnie ilośc szczęscia jaka mieści sie w brzuszkach jest nieporównywalna z niczym innym:)
corin..no to mozemy sobie reke podac..ja juz mam 104cm w obwodzie...uprasza sie kochane licóweczki o pozostawienie tej wiadomosci bez komentarza:-):-)
my własnie z Rózią przymierzamy się do słuchania muzyczki. Kupiłam dzis takie wielgachne słuchawki co by na brzucho zakładać. ciekawa jestem czy mała bedzie tańcowac:)

Ostatnia edycja:
Super powiem Wam stan,ale te upały mnie przerażają naprawdę :eek: emcia pokazuj te bluzki :-D :wściekła/y: maqnio czytaj czytaj a dopowiem tylko ,że gdzies indziej doczytałam,że Majka będzie w ciązy z ....... Pawłem ciekawe czy to prawda kurde hahahahah kurde zrób zdjęcie brzucha w słuchawkach :-D fajny widok musi być Corin dobrze będzie !! Jak coś to przyjedziesz do mnie i całe dnie na balkonie spędzimy hahaha z mineralna i lodami mega wielkimi i stopami zamoczonymi w miskach z wodą :-D

Ostatnia edycja:
Orchidea, sis, pewnie, że najważniejsze, że synulek zdrowy:)

Mówię do mojej mamy, że ja tam się boję rodzic i nie chcę, a ona się zaczęła śmiać i mówi: ,,Ty zobaczysz, na koniec będzie Ci już tak ciężko, że będziesz się modlić, żeby już urodzić." hehe;)

Ostatnia edycja:
Maqnio, fajny pomysł z tymi słuchawkami, Rózi na pewno się spodoba, tylko jakiegoś ciężkiego metalu jej nie puszczaj, bo jak zacznie fikać to Cię poobija :-D

Orchidea, to też się piszę na ten balkon i wieeelkie zimne lody. Tylko czy się pomieścimy z tymi brzuchami :-D

psotka wiesz co,jak byłam u lekarza na korytarzu dwie koleżanki (ciężarówki) rozmawiały i ta jedna miała brzuszek taki jakby nie wiem najadła sie fasolki i miala wzdęcia a ta druga pyta a to początek Twój ?? A ona nie no koniec 7mego miesiąca :-D mój Tomek mnie tak szturchnął,że mało co z krzesełka nie spadłam hahahah i mówi mi patrz jakie te brzuszki są różne a za chwilę ale wszystkie super,bo z dzidziami w środku :-D danusia zmieścimy się spokojnie zapraszam !!!

orchidea a no bedzie w ciazy i tez czytałam ze z pawłem. bo ona tak naprawde jest w ciazy, i chyba wyjedzie do na jakis czas (w filmie) do berlina, :) foto zrobie i wstawie:) ja tez sie wpraszam na balkon i lody:0
danuska narazie słuchamy lionela richie ale zero odzewu..musze poznac gust mojego dziecka:)

maqnio, 104 to ja bym chciała mieć w kłębie ;-) ale niestety mam więcej i też proszę nie komentować, nawet sobie po cichu nie myslec ... dobijam do 117 w brzuchu :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry