reklama

Lipiec 2011

Ale pojadłam kurde hahah pomidorów mi sie chciało ze śmietana i cebulką :zawstydzona/y: ja mam 87cm w brzuszku jesooo mój właśnie ogląda pingwiny z madagaskaru a ja śmieję się jak głupia król Julian "spociły mi sie królewskie podpachy" buahah
emcia superrr te tuniczki !!

reklama
Corin nie farbowalam ino takie siano sie z nich zrobilo i wyblakly :-D :-D :-D obetne je w tym tyg bo mnie szlak jasny trafi!!

dodi dzieki za wparcie duchowe, ale i tak sie czuje jak zalazek wielorybka :-D
no i ci mowie ze ja myslalam ze mi nie urosly, dopiero po tym jak kupilam dzisiaj stanik i zobaczylam na rozmiar to sie zlapalam za glowe :-D ale fajnie ^^ przeciez cale zycie moglam chodzic bez stanika, takie mialam malutkie

dodi ..dziekuje Kochana!!! ani sie nie spostrzeżesz jak juz bedziecie mieli imie wybrane .Czasem tak jest ze ..ot...jakis impuls i imie samo przychodzi do głowy:)
corin patrz na to tak..to tylko 3 tygodnie..zadna różnica,,mówie Ci:-)
danuska chudzinko.. jeszcze musisz sie postarać zeby nas dogonic:) bedziemy sie ścigały do samego lipca:)
em_ka slicznie wygladasz!! tuniczki słodki i pieknie podkreslają ci brzunio! i biuścik masz bardzo ładny. Mój rosnie jak oszalały..masakkra jakas..juz ledwo mieszcze sie w d...

Ostatnia edycja:
Corin ja chcę do oceanu. Ja mam 130 więc jestem największa :-) Więc ja będę pierwszą Orką. Mnie właśnie zaatakowały sutki. Myślałam , że zwariuję :_( Leże sobie na kanapie i nagle przeszywający ból , tak jakby gołe cycuchy wystawiła na mróz. Stały na bacznośc i były mega twarde. Nic nie pomagało. Wylądowałam w końcu po prysznicem i stałam tam 20 minut, przeszło:-) Na wszelki wypadek wzięłma nospę, zeby nie było dalszych konsekwencji. Tym sposobem przed 20 jestem w piżamce i czysta:-) Dawno się to nie zdarzyło... do USG 13,5 h...

A ja własnie zawsze stanik ubierałam, bo inaczej to mi cycki gdzieś ginęły pod bluzką haha..
maqnio mam nadzieje, bo nie lubię tak bezosobowo mówić do brzucha:)

Pod wpływem waszego mierzenia, też to zrobiłam... ludzie... mam 88...
A biust, hmm... był średni i taki jest nadal, jakos specjalnie sie nie powiększył;)

Mailuj, kciukaski zaciśnięte za jutrzejsze USG, oooooooo tak mocno! :*

Ostatnia edycja:
dodi kochana ja tez bez stanika sie nie ruszalam bo by mnie z facetem mylili :-D z tylu decha z przodu decha :-D podalam tylko przyklad ze moglam chodzic bez stanika bo w sumie nie byl on bardzo potrzebny i tylko uwieral :-D
na szczescie mojemu D sie zawsze podobal moj biust, jak sie poznalismy to wazylam b.malo chyba 57 kg przez nerwy zwiazane z ex i biustu to juz w ogole nie mialam, mimo to podobal mu sie bardzo. A teraz jest zachwycony obietoscia :-D nawet jak sie go spytalam czy mnie bedzie kochal jak bede gruba to powiedzial ze glupie pytania zadaje :-D wiec jest ok :-D

mailuj ee tam, to bedziemy mialy juz cale stadko ^^ jeszcze te foczki chudziutkie pozniej do nas dolacza :-D tzn pozniej sie przestansormuja w male wielorybki i bedzie fajnie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nie przejmuję sie już. Jak rodziłam młodego to ważyłam 102 kilo (+30 w ciazy) a jak młody miał 9 miesięcy to ważyłam równo 60kilo. Tak mi waga zeszła karmiac go. Z Agą było już gorzej, +32 w ciązy no i już tak ładnie nie zeszłam... ale doszlam do 70 kilogramów i zakładam że tym razem też uda mi się ladnie zejść.
Tak więc 117 czy 150.... eeee będzie co wspominać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry