reklama

Lipiec 2011

net mi zniknął na chwile..oj a akurat coś pisałam...ale teraz juz nie pamiętam co:)
A tak o tłustym czwartku to w zeszłym roku byłam u koleżanki, i byla też jej szwagierka..i tak gadałyśmy, że niedługo tłusty czwartek...a ona mówi..no tak teraz to chyba jakos we wtorek wypada..a druga na to, no coś ty w środe chyba... hahaha ale się uśmiałyśmy jak im powiedziałam, że tłysty czwartek zawsze w CZWARTEK jest!! się zakręcily kobietki:-D

reklama
Wisienka to jesteś w temacie oceanu :-)
Emka dam Ci przepis. Jak macie smalec w tej nowoczesnej Hiszpani to jutro mogę Ci napisać. Ostatnio Nika ze swoją koleżanką zrobiły same, więc niec trudnego. A niech się Hiszpany uczą polskiej kultury :-)

Dobre Dodi :-D:-D:-D

Balkan, wszystkiego najlepszego :happy:

A wogle kurde się przyzwyczajam do Waszych avatarów i już czasem nie czytam kto tylko po nich rozpoznaje, a jak zmieniacie to się zastanawiam kto to jest :eek:

No wróciłam leżę z brzusiem na wierzchu a co niech się wietrzy na doby sen :-D
balkan kochana 1000000000000000000 lat i wszystkiego naj,szczęśliwego rozwiązania :*:* a pączki wyglądają cudnie
Corin patrz to ja nie wiedziałam,że już będzie tłusty czwartek,ostanio żyje od wizyty do wizyty :-D

balkan wszystkiego naj naj a przede wszystkim bezbolesnego porodu:-)
mailuj kciukasy za jutro trzymam mocno. tylko natychmiast po wizycie sie stawiaj i dziel wiadomościami:-)

nie no Was to nawet na 2 minuty zostawic nie mozna...:-)

A wogle kurde się przyzwyczajam do Waszych avatarów i już czasem nie czytam kto tylko po nich rozpoznaje, a jak zmieniacie to się zastanawiam kto to jest :eek:

racja racja, mialam wlasnie to pisac. Ze ja tez nie patrze kto pisze tylko lookam na avatarek katem oka i juz wiadomo, a jak sie zmieniaja to znowu sie musze przyzwyczajac :-D

Orchidea, jak byłam ostatnio u gina, on sie pyta który to tydzień, a ja 19t i 2 dni. Spojrzał na mnie z uśmiechem, i mówi jest pani pewna? A ja do niego; Wie Pan teraz życie liczę na tygodnie to oczywiście, że wiem. :tak:

reklama
danusia no kurde a co ten lekarz sobie myslał,że przyszła mamusia liczyć nie umie czy co ;-) ale oni widzę czasem tez porównują i patrzą na to a nie powinni ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry