reklama

Lipiec 2011

Miczka co dwie lipcóweczki to nie jedna;) Pędzę na obiadek- dziś my favourite spagetti z sosem ze swieżych momidorków;) Do zobaczyska

Ostatnia edycja:
reklama
Jak to moja polonistka mówiła (sestina tylko nie bierz tego do siebie) "dwa półgłówki to już cała głowa!" ;-) (soorki tak mi się przypomniało :))

dziewczyny nie piszcie już o tym jedzeniu bo mi język do ... ucieknie;-)

arbuza mi się raz udało dostać -był przepyszny, soczysty i słodki, lepszy czasem niż w lecie. I to gdzie? Uwaga..... w biedronce !:-)

Orchidea a to muszą być zielone grapefruity? żółte albo czerowne Cie nie zadowolą? ;-) racja z tymi cuchami, ja się cieszę, że nie muszę kupować kurtki zimowej i nie mogę doczekać się wiosny i pradowania w tunikach i sukienkach

wydrusia ja w radahc dotyczących czyichś związków jestem mega ostrożna, bo wiadomo każdy ma inną sytuację i nikt nie wie z zew jak to jest naprawdę, ale przychylam się do osób, które radzą szczerą rozmowę - to chyba najlepsze

i nie dawanie! ;-) mam nadzieję że sobie szybko wyjaśnicie wszystko

,Monikamajag witaj!
Wydrusia, a ty nie masz prawka, żeby samej sobie pojechac do rodziców? wtedy bierzesz autko, i jedziesz.....Ja poki co nie mam problemów z dojazdami gdziekolwiek, zawoże meża do pracy i auto 8 godzin moje. To jest wygoda i komfort.
Orchidea, tak czytałam teraz o tych twoich drzwiach. i powiem Ci ze w szoku jestem. to co to za drzwi, ze je sprzedaja a nie nadają się do uzytku. A jakies atesty czy cos? porazka....
dziewczyny, ja od dzis na diecie, bo takie miałam wczoraj dziwne uczucie, niby zgagi czy czegos. No i dzis jem bardzo bardzo ostrożnie....

wisieńka u mnie to już ciemno za oknem się robi a słońca zero :-D
Pippi nie lubie wogóle żółtych ani czerwonych :-(
mala_monis kochana no odkąd tutaj mieszkamy kupilismy drzwi no normalne łazienkowe takie co teraz są dostepne :-D ale rzadko maja te typowe kratki na dole tylko wiekszość ma teraz te dziurki nie wiem jak to dokładnie nazwać :-D a że u nas jest w mieście ponoć duzo zaczadzeń to już robią tak pewnie,żeby bezpieczniej było ..

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry