reklama

Lipiec 2011

reklama
marzenka cieszę się,że się podobają :-D
Pippi słonko ale ja nawet przed ciążą jadłam tylko te :zawstydzona/y: teraz się sokiem z zielonego zadowalam hahah
A mój właśnie wrócił z pracy przemarznięty,ale poszedł od razu grzać sobie zupkę i pierogi,mówi mi leż sobie ja sobie poradzę :szok: pioruny dziś strzelały czy co,że on taki miły :szok:

Dziewczyny napisze jak tylko wrócę. Wizyta o 19,40 ale ostatnio przeciągneła sie o godzinę. Potem dojazd do domku więc juz na pewno koło 22 dam znać.:-)
Ogladam po raz steny mamazone

Hejo;-)
Wisienko doczytałam ,że jutro razem mamy połówkowe ale będą jaja jak u mnie wyjdzie chłopczyk a u Ciebie dziewczynka:-D A tak na serio tez sie boje iść. :confused2:

Ostatnia edycja:
margaritta no to by to było.Musiałabym wysłac ci strój tygryska:-D
Serio to ja tez mam stracha. Nawet zaczełam czytac o połówkowym w necie ale wyłaczyłam bo za bardzo denerwujące było:zawstydzona/y:

Wisienko i Margerita no kochane 3mam kciuki za WAS!!! Ja też się balam ale bedzie dobrze.
JA dzis na hali mojej ogluchlam mialam taki pisk w uchu lewym a teraz slabo slyszę... Już plukalam ale to nie zatkane wiec nie wiem co, tez obwiane raczej nie... bo zawsze czapka i kaptur byl na glowie... ech nie wiemm,,, i dlaczego... Jak ulomna się czuje. I spac mi się chce strasznie ..... a co tam z newsów slychać no nie dam rady nadrobić tyle stron?

Ja nietyle co boję sie tego badania co mojego lekarza:-Don ma takie dziwne oczy:confused2:
zuzu z dzisiejszych newsów to to,że mailuj była na połówkowym i wszystko jest ok dzidzia rośnie hmmm mozliwe,że chłopaczek ;-) a pozniej juz nie czytałam to nie wiem .

Ostatnia edycja:
reklama
margaritta Takie:szok:
zuzu oj bidulko, zeby tylko cos cię nie brało Ale może to tylko brzuszek dopomina się o opoczynek
Ja tego połówkowego nie mam u swojego gina tylko w tej klinice co genetyczne. Do gina ide na 18tą ale zwłaszcza po L4.

Zjadłąm ciasto i maluch zaczyna brykać ohoho

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry