reklama

Lipiec 2011

reklama
Wisienka, Margerita trzymam kciuki za połówkowe. Będzie dobrze.
Ja to na połówkowe, jak zwiecie idę dopiero w 22 tygodniu:szok::szok:
W czym to połówkowe takie ważne i czemu takie stresujące?

Ostatnia edycja:
Margerita jak berety to jeszcze nie jest źle. U mnie to będą chyba dwa namioty połączone liną holowniczą! ;-) Ale mnie to pierwsze co urosło to cycuchy... czasami mnie przygniatają...

dorwałam lizaka w domu :-) pychota! a na kolację zjem parówki - wpadłam na ten genialny pomysł cmokając lizaka :rofl2:

Miczka ...pobiłas mnie:-D no u mnie namioty będę jak zaczne karmić hahaha.
mamucica na badaniu połówkowm lekarz dokładnie sprawdza wszystkie organy wewnętrznie ..mierzy i wazy dzieciątko ,sprawdza ilośc wód płodowych itd.... no stresujace bo moze coś na genetycznym przeoczył i teraz wyjdzie .... sama nie wiem po prostu sie obawiam.

mailuj witaj i buziak
emka jeszcze słowo o truskawkach i nie ręczę:rofl2:
mamucica ja to się denerwuję czy wszystko bedzie dobrze, przepływy, wymiary, łozysko itp. Mój gin nie robi takiego szczegółowego usg za każdym razem, zerkalismy tylko na serducho w zasadzie
margerita ja mam cycki jakie miałam, cholewka, a chciałam miec w ciązy balony:confused2:

Mailuj, święta prawda z tym denerwowaniem się... Ja idę jutro na wizytę do kardiologa dziecięcego, żeby sprawdzić, czy moje dziecko ma zdrowe serduszko i też już mam nerwy...

Cześc Brzuchy!!
dopiero zladowałam w domku, wykoncza mnie jak nic!
mailuj bardzo sie ciesze ze z dzidziolkiem wszystko dobrze - -to najwazniejsze!!!!
corin - blog bomba!!!
marzenka super, ze tyle ciuszków dostałas, bedzie jak znalazł:-) ostatecznie jak okaze sie ze jest dziewczynka najwyżej ubierzesz w niebieskie:-)
em_ka dzis jestem w takim stnaie, ze wsiada w samolot i lece do ciebie po te truskawy...:-):-)
mamucicaw tym połówkowym to chodzi o to, ze tak jak nazwa wskzuje robie sie usg w połowie ciązy - takie dosc szczegółowe, zeby okreslic stan i zdrowie maluszka, jego wszystkich wewnętrznych narządów oraz ich funkcjonowanie, oraz pomierzyc co sie da:)
wisienka, margerita monco trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!!

wszystkie nowe mamuski witam cieplutko!!!

wiecie co? byłam dziś w centrum handlowym, jeżdzę, szukam miejsca, przejeżdzam przy samym wejsciu obok miejsc dla niepełnosprawnych i ci widzę? trzecie dodatkowe miejsce,słup na nim na bialym tle różowa figura kobitki z brzuszkiem i napis: "parking dla kobiet w ciąży":-) z lekka mnie zaszokowało, ale zaparkowałam sobie na nim pieknie tuz przy wejsciu i potuptałam na zakupy:):):) kurka super pomysł mieli.
mysle ze stworzyli te miejsca dlatego, ze otworzyli tam sklep z odzieza ciążowa "happy mum"

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie lekarz na połówkowym (tak myślę, że to połówkowe, bo on takiej nazwy ani razu nie użył) wymierzył dzidzię wzdłuż i wszerz, podobnie jak w 13 tygodniu. Główka, brzuszek, kość udowa. Wszystko wskazywało na 20 tydzień w którym wtedy byłam więc wniosek - wszystko ok :) u Was polegało to na czymś więcej? w sumie jeśli na tym pierwszym mierzeniu było ok, to raczej na pewno teraz też tak będzie. Głowa do góry dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry