reklama

Lipiec 2011

reklama
Zuzu mój synek dzisiaj ważył 350 i się martwiłam ale widzę , że to normalne. Moje cycuchy ważą z 5 kg wspólnie. |Doszłam chyba do rozmiaru h :szok:. Podzielę się z każdym kto chce.
Sutki znowu mnie zaatakowały i wylądowałam pod prysznicem by zmniejszyć ból. C zaraz pojedzie do apteki i kupi mi maść i wkładki laktacyjne ochronnie.

No serial obejrzałam więc powróciłam hahaha :-D u mnie też nie ma reala muszę jechać ,że tak napiszę "obok" ale odpuszczam narazie ciuszkowe szaleństwo :tak: poczekam do tego 10tego bo nie wiem czy siostra me kiecki też pakować czy nie :-D

moqnio też gdzieś widziałam takie parkingi ale ciążowe zaćmienie umysłu i nie pamietam gdzie. A tys cieżarówka pełnym brzuchem to ci się nalezy.

Niech mi nikt o promocjach nie mówi
:-D

Ale mi Tuptuś kopniaki sadzi. Coś przed chwilą wspominałam o sile :-) aż pierwszy raz widzę, żeby mi tak brzuch skakał. Ale fajnie!! :-):-) tylko szkoda że mojego G. nie ma, znowu przegapi :(

reklama
psotka ale te pączki w tej gazetce też nieźle wyglądają hahahah
Dziewczyny Wasi małżowie też tyle jeść zaczęli odkąd wiedzą,że Wy w ciąży ?? :eek: mój T normalnie pochłania słodycze i non stop głodny jest :szok::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry