reklama

Lipiec 2011

reklama
haha ja też mogę obdzielić po trochu swoimi cycuchami bo u mnie wszyscy zamiast jaki masz ładny brzuszek to mówili na początku "ale Ci piersi urosły!" a ja się wkurzałam jak nie wiem

Mi tam syski urosły trochę,ale niech rosną,bo miałam malutkie :-D maqnio buziak :* a miejsce parkingowe super sprawa ,ja bez prawka więc wszędzie na nogach biegam haha

margarita nie oszczędzaj po 700 gram:happy: Ale bym miała piękne balony.
Miczka miej więcej o to chodzi, wymiary, przepływy, narządy , no wiesz kochana im wiek wyższy tym obawy większe:zawstydzona/y:

maqnio hej kochana no to piękne macie parkingi u nas nie mam co na taki liczyć echh.
Wisienka swięta racja pierwszej mdłodości juz czlowiek nie jest i dlatego tak sie schizuje.:eek:

Ostatnia edycja:
Ach to już rozumiem. Moja doktorka to przy każdym USG mierzy wszystkie parametry dzidzi. Ostatnio byłam tydzień temu, w dniu wyników amnio (18 tydz) i też wszystkie parametry mierzyła. Ale ona jest specjalistką od usg więc może dlatego.
Na następne usg idę w 22 tyg, obiecała że zrobi 3D.
Od kiedy dzidzia się rusza jakoś mniej boję się kolejnych USG bo wiem, że ona we mnie jest, czuję to:)

orchidea, margeritka cmokam muuuahhh!!! no nieżle z tym parkingiem wymyslili:) a jaka dumna wysiadałam z auta....ohohho:-D
wydrusiu..spiochu !!! wstawaj tu z nami pobiadolić:*
mamucica dla mnie tez odkąd mała rusza sie dosc systematycznie jest duzo spokojniejsza, a poza tym jakos ta ciąza jest bardziej realna, rzeczywista...:)

Ostatnia edycja:
Wisieńka będzie dobrze kochana, innej opcji nie ma :tak:

Mamucica dokładnie tak samo myślę. Odkąd czuję coraz mocniejsze ruchy jestem o wiele bardziej spokojna. To znaczy że maluszek rośnie w siłę i wszystko jest w porządku.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane co byly na polwokowym ile wasza dzidzia ważyla mniej wiecej w ok 20 -21 tyg bo u mnie ciaza mlodsza o tydz chyba.. i moj bąbel waży 310 gram

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry