Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja podobnie, tylko toxo i WR badałamA dziekuję, dziekuję za newsy.ja o cytonie wiem zbyt wiele. Nie miałam nigdt toxo a wychowywałam się na wsi to uważam z surowym mięsem. Kroję w rękawiczkach i na osobnej desce. Długo gotuję i smażę. Mieliśmy w domu dziesiątki kotów co spały ze mną w łózku i całowałam je jako dziecko. Mielismy psy i jadłam marchweke i rzodkiewki prosto z ziemi więc chyba nie tak łatwo się zarazić toxo skoro się uchowałam.
Nie jem serów miekkich i pleśniwych i niczego z surowymi jajkami czy mlekiem niepasteryzowanym. To tyle. O cyto nawet nie myslałam![]()
to tez plesniowe;( ale ryzyko listeriozy jest minimalne, ale unikajmyWisnia...albo nie truskawka...hmmm chyba przeszukam szafki i może też znajdę, to juz cię nie będę fatygować hah
A ja ostatnio dwa razy jadlam pizze 4 sery..i tam było troche tego niebieskiego... a każdy taki ser jest niebezpieczny?? a camembert albo brie tez?