Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na zapachy niezły też jest świeży koperek-do wąchania - trzeba miec go blisko.

. Ja czuję przez wywietrzniki co mają sąsiedzi na obiad , chyba nie musze dodawać, ze nigdy wcześniej nie czułam i chłopaki nie czuja dalej nic

no nie mogę....między samochody. Jakby ktoś popatrzył z okna, to by pomyślał, że dopiero 21 a Ty juz taka 'urobiona' 

. Wiem, ze teraz najważniejsze to przetrwać i nie zamierzam się torturowac jedzeniem na siłę
. Z Mackiem miałam mdłości o później niż teraz i pamiętam, ze p[rawie nie jadłam nic. Schudłam ze 3 kg ale potem nadrobiłam i w sumie doszło mi 12. Maciek co prawda był niewielki 2650 ale to dlatego, ze był sporo przenoszony i ciesze się, ze jest zdrowy po nieciekawym porodzie z finałem z cesarki, zielonych wodach i starym łozysku.Nie przejmuję sie tym co jem przynajmniej na razie

Ja nie mam jakiegoś szczególnego wstrętu do jedzenia. Żeby tylko nie pachniało ale jak nabiorę na coś ochoty jak na ten chlebek dzisiaj to potem i to bokiem mi wychodzi