reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie Lipcóweczki!
Kkasiulka właśnie mając dzieci nieraz się dźwiga…te słodkie ciężarki
Wisieńko i ja kocham rosól!
Malinka witaj!
Emi witaj!
Margeritko kochana lipcówko! Nie myśl o negatywach tylko więcej będziesz się oszczędzać a my tu leziemy skutecznie przypominać…

Ja dziś w gościach byłam z Alą, koleżanka podjechała po mnie i przemiłe babskie spotkanie zaliczyłam :-) a teraz walczę z ochotą na pizzę ;-)

Hej nowe mamusie! Najszczersze gratulacje!!
Malinka, to nam wychodzi taka sama data porodu!! :)
Mailuj, masz racje, mysle ze najgorsze to jest wlasnie naczytanie sie roznych glupich roznosci na necie i potem nie mozna przez to spokojnie sie cieszyc rozwojem ciazy... Wiec najlepiej jest czytac same fajne i milutkie rzeczy i sie nie przejmowac, a wszystkie rozterki i problemy - do ginekologa!
Ja wlasnie wsunelam 3 jaja na twardo z majonezem, jakos tak na nabial mam ochote.
Wlasnie, a czy jest moze wsrod nas jakas wegetarianka...? Bo ja nie jem miesa od 15 lat, jem ryby i owoce morza, ale teraz chyba wlacze do diety troszke miesiwa, dla dobra fasolinki!

Zeycze wszystkim ciezaroweczka milego weekendu, maz idzie w tan a ja zostaje sama w domu, bo w Hiszpanii pala wszedzie jak smoki i nie chce mi sie dymu znosic!

Moje też są jakieś takie wielkie - w końcu jakis namacalny objaw ;-) Ale mi narobiłyście ochoty na granaty, jutro wyślę M, do Makro po kilka. Na razie kiwi mam- mogę się podzielić. Miłego wieczorku Lipcóweczki

Mnie jeszcze nie bolą cyce tylko mam napuchnięte i musiałam poluzować stanik :/

Nie wiem czy pisałam ale jak coś to napisze 2raz, rano zrobiłam test i wyszła już taka jak ma być krecha... w poniedziałek wybieram sie na bete a we wtorek albo śrdoę na drugą - na wyniki czeka się tydzień wiec jak bedę mieć wyniki to wtedy pójdę do gin i akurat mi luteiny na tyle by starczyło... hmm obym dotrwała w szczęściu

witam się wieczornie. Mam nadzieję, ze o mnie pamiętacie mimo , ze tak wlatuję jak po ogień, ale mam takie samopoczucie, ze nie nadaję się do niczego. Nawet patrzenie w kompa powoduje mdłości i zawroty głowy. Zjadłam jeszcze grejpfruta i kilka kanapek( Łał) z szynką i pomidorem i leżałam z nadzieja, ze nie wyjdą. Głowa mnie boli okropnie. Jednym słowem chciałam objawy to mam oby z dzidzią było dobrze.
Witam nowe mamusie i zyczę udanej ciąży.
Na granaty narobiłyście mi tez ochoty kochanieńkie. A jeśli chodzi o piersi to moje sa jedynie nieco pełniejsze, wszystko skumulowało się w spaniu i wizytach u pana K.

Dziewczyny kliknijcie w Pajacyka bo dziś coś mało obiadków

reklama
Witajcie znow musiałam tyle nadrabiac :-) ją właśnie wrocilam od gina. Wg badania ciaze ocenia nie jak 8 tydz od OM tylko na 6 tydz więc umówiłam się na usg żeby wiedziec dokładnie i wizyta wychodzi na 6 grudnia gehe no ciekawe co nam św mikołaj przyniesie :-) A wczoraj normalnie 1 raz witałam pana K znaczy nie Dolecialam bo bylam na dworze i mój się śmiał idź dalej bo koło samochodów puściłam :-) ale to było o 21 podejrzewam że na perfumy koleżanki. No taka moja przygoda. leki dalej mam brac ale już po 1 dziennie do 12tc a tak to mam nudności rano i później trzyma mnie trochę cały dzień ale to chyba przez zapachy. Mogę chodzic do pracy ale się oszczedzac a z moimi zajęciami ZAKAZ A co do brodawek to moje są większe ale nie aż tak jak piszecie może zakrętka od małego kubusia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry