reklama

Lipiec 2011

Sestina, ja sie zastanawiam nad tymi wielorazowymi, eko...
tutaj o nich ciekawie pisza:

Pieluszki wielorazowe. Zalety. < eko produkty | ekologiczne rodzicielstwo
oraz:
Pieluchy wielorazowe. Rodzaje < eko produkty | ekologiczne rodzicielstwo

Tez tak na zmiane z jednorazowymi, oczywiscie - na podroze itp..

Jeszu jaki ja mam katar! Pokaralo mnie za to chwalenie sie temperatura u nas...

Ja jestem juz z tymi pieluchami obczytana w firmach, typach i wogóle. Ekonomicznie i ekolog. bardzo się kalkuluje.no i na lato moze maluchowi oszczedze podraznien skóry. Ale pampersiki koniecznie na dłuzsze eskapady, jak tatus bedzie sam na sam hihi

reklama
A ja już sobie leżę i oglądamy filmik.Zjadłam pomidorki ze śmietanką i cebulką mniammm.Patrzę w zamrażalce a ja mam jeszcze kurki własnego zbierania i wyjęłam,na sniadanie z jajeczniczka będą jak znalazł zapraszam jak któraś ma chęć :-D

Oj, a tu ciągle o jedzeniu:-)
Zmykam do łózia, bo znów będę miała sny gastronomiczne, heh! Wczoraj na kolację robiłam drożdżówki z jabłkami, całą stertę, to potem nic, tylko całą noc wałkowałam i piekłam:szok:

orchidea to serdecznie zapraszam!!! Mam jeszcze kopiaciutki talerz:szok: Trzymam w lodówce pod folią, potem myk do mikrofalówki na 30 sekund i są świerzusieńkie i gorące! Do mleczka w sam raz!!!

nil ciebie również!

Z miła chęcia ,to ja zabiorę kurki i poprawimy jajecznicą hihi najwyżej w wc posiedzimy :zawstydzona/y: Corin też masz chęć na takie cieplutkie drożdzówy ?? hihi

O.k. wrzucę jutro, jak mi czas pozwoli, bo gości mam mieć (pomogą je zjeść, hi hi)
A jajeczniczkę też mam w planie, ale z boczkiem. A swoją drogą ciekawe jak ta z kurkami... nigdy nie jadłam:zawstydzona/y:

reklama
No kureczki mam ugotowane i zamrażam później tylko dusze je troszke na masełku i wbijam jajeczka zapraszam sporo tego jest a schowały mi sie kurcze i nawet nie wiedziałam,że jeszcze je mam :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry