reklama

Lipiec 2011

czesc dziewczyny!moj kochany synyczek tez postanowil wstac dzisiaj o 6.15. ale na szczescie tatus sie nim zajal, wiec ja moglam sobie pospac,hihi
co do latania samplotem, to nie ma zadnych przeciwwskazan, jezeli ciaza przebiega prawidlowo i nie ma problemow, to mozna latac. zalazy tez oczywiscie gdzie sie leci (tzn jak dlugo), bo podrozy 2 godzinnej, a np.14 godzinnej nie ma co porownywac. corin, nie przejmuj sie, jak masz pozwolenia od lekarza, to wszystko bedzie ok.
a tak z innej beczki, to ja od jakiegos tygodnia mam straszny apatyt, ze chyba przytylam juz z kilogram. jak tak dalej pojdzie, to nie wiem co to bedzie. w pierwszej ciazy mdlasci mnie napadly kolo 7 tygodnia i nic nie moglam jesc. ale i tak pod koniec ciazy bylo 15 kg wiecej.zobaczymy teraz. pozdrawiam serdecznie

reklama
Kkasiulka ja chce mniam chodza za mna i chyba jutro zrobie:) bo dzis juz plan na jedzonko jest rosolek juz zjedzony teraz maz bedzie drugie robil umyslalam sobie zeberka mniam :) a nalesniki jutro:) w takim ukladzie:)

Corin moj maz to samo umie spagetti , schabowe,frytki hehe ale jak mu powiem to zrobi no co to za sztuka pokrojone zeberka wrzucic do woreczka i wymieszac potem wstawic do piekarnika hehe:):)
pomidorowa jak kiedys zrobil to lyzka stala na bacznosc w garczku hehe :) wiec wole sama sie pomeczyc a chociaz dobrze zjesc:)

No ladnie a mnie zaczelo gardlo bolec:/ i co teraz mam zrobic??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Słuchajcie, jaka ja jestem słaba. Praktycznie co pół godziny muszę cos jeśc bo inaczej mam pelny odjazd (zaroty glowy i totalne osłabienie) Wyzarlam juz wszystkie owoce i całą marchewkę. Na nic innego nie mam ochoty. Zaraz będe musiała pognac męża po kolejne zapasy do sklepu :szok:

Dominika witaj!! czytałam Cie na staraczkach i bardzo się ciesze,że się udało!!!!;-)
Ja dziś jakaś senna nie do zycia ide zaraz sie kąpac i do wyrka:baffled:więc Corin witaj w klubie:-ptaki już nasz los... heh..

Witajcie paskudki. Widzę, że nie tęskniłyście za mną wcale;-) Ja wczoraj miałam lepszy dzien i posprzatałam mieszkanko, bylismy tez na dłuuuugim spacerku. Dziś niestety rano zawołał mnie Pan K i się zaczeło:-D:-D:-Dnasze tango. Pojechalismy zamówić meble Mackowi do pokoju i musiałam to odespać.Obudziłam się i nic a nic lepiej. A fuj.:szok::szok::szok:
Witam nowe mamusie. Gratulacje i najmilszej ciązy.

Właśnie uświadomiłam sobie, ze za dwa dni wizyta:-) u gina:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry