Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odpowiedz odpowiedz co chodzi Tobie po glowie DAWAJ DAWAJ !!!Veronique, w sumie to jestem ci wdzięczna... wieczorem bo wieczorem ale ruszyły mi mdłości...
Co do "dzwinego smaku" to chodzi mi po głowie pewna odpowiedź ale obawiam się że przegnę ... wiec chyba zachowam ją dla siebie
zuzu - ja czekam az dziecka spac pójda i rzucę sie na granaty (standartowo juz)
No dokladnie ja to teraz taka Anielica sie zrobilam hahahaHej dziewczyny,
Witam nowe mamyjest nas teraz niezła ekipa
Dziś stwierdziłam, że już chyba wszystkie pierwsze objawy mam za sobą, bo świetnie się czuję, mdłości praktycznie nie miałam, (tylko troszkę w 6,7 tyg), ale już są za mną (teraz wg OM jestem w 8mym), wstaję radośnie (nawet dziś do dentysty, wieczorem też nie najgorzej. Nawet dziś po pracy wracałam pieszo jakieś pół godz, poszłam na zakupy i jak wróciłam nie musiałam odpoczywać, tylko od razu wzięłam się za robienie sałatki. Bajka!
Jedynie tez brzuch, masakra, mam wręcz wrażenie, że widać, że jestem w ciąży! Spodnie noszę jak prezes po 50tce - pod brzuchem
Veronique, też mam więcej śluzu, ale to normalne podobno.
A co do seksu, to jest okNie słyszałam, żeby to było niebezpoieczne, gdyby tak było, to myślę, że wszyscy trąbiliby o tym, a raczej jest odwrotnie. Myślę, że w pierwszym trym kobiety są po prostu raczej na innej planecie fizyczno-mentalnej, i stąd te rozjazdy
![]()