reklama

Lipiec 2011

katerina nam też już wczoraj gin potwierdziła, że czas się rozglądać za szkołą i rezerwować terminy, bo z tym podobno w tych bardziej obleganych są problemy - a chciałabym jednak się przed lipcem wyrobić:-) mam trzy szkoły które mój szpital rekomenduję i z nich będziemy wybierać - tylko nie wiem czym się sugerować:baffled:

reklama
Ja sie zapisałam do tej w szpitalu w którym bede rodzic czyli Dzieciątka Jezus na Pl. Starynkiewicza (za centralnym). Tam moja kolezanka chodzila i rodziala i polecila mi to miejsce wlasnie bo byla bardzo zadowolona. A Wy które bierzecie pod uwagę?

katerina ja też dołączam się do pytania basieniak bo też jestem z wawy:-) chociaż w moim szpitalu jest tak, że najlepiej chodzić do jednej ze szkół z którą współpracują, żeby zwiększyć szanse, że jak przyjdzie co do czego to mnie nie odeślą...

Przysnęło mi się:zawstydzona/y: Już robię wszystko, żeby mi czas szybko do 19 zleciał;) Czeka mnie jeszcze wanienka i maszynka w ruch;] mycie włosków i mój prywatny fryzjer dzisiaj mi będzie suszył i prostował włoski;) Brata zatrudniłam do tej roboty;)

Ostatnia edycja:
J głównie myślałam o inflanckiej, ale mam dwie koleżanki siostry które rodziły miesiąc po sobie i chodziły w tym samym czasie do szkoły rodzenia i porównywały je ze sobą. Jedna chodziła właśnie na inflancką, a druga do szpitala na czerniakowskiej. No stwierdziły, że na czerniakowskiej jest ciekawiej i plusem jest zwiedzanie sal porodowych czego na inflanckiej nie było, choć zajęcia są prowadzone w gorszych warunkach bo często na korytarzu. Ale chyba warunki mnie nie zniechęcą i tam pójdę. Jeżeli chodzi o szpital w którym bym chciała rodzić to raczej na solcu, ale tam szkoła rodzenia jest płatna, a nie czuje aż takiej potrzeby pójścia tam.

sis ale Ci dobrze kurde brat suszy włosy normalnie bajka :-D u mnie poszła w ruch maszynka już ale ciężko cholera :-D a ja poszłam do sklepu (no a miałam leżeć) ale to blisko bardzo... kupiłam pierogi na obiad bo nie wiem co innego na szybko bym zrobiła... no i mój nie przyjedzie wcześniej będzie przed 17.00-stą w domciu jednak :( ładnie zmarznięty znów będzie

reklama
Sis, nooo z bartem mam dobrze, gotuje, suszy i prostuje włosy, a jak trzeba to nawet mi je umyje:) No bidulek ten Twój Tomcio, może już będzie cieplej i nie będzie tak marzł. A Ty niegrzeczna jestes babo, nawet jeden dzień na tyłu nie możesz usiedzieć;)) A z czym te pierogi? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry