paulina.pro
Fanka BB :)
Hej
propo konfliktu serologicznego- też to mam, pierwszą ciąże przeszłam książkowo- syn ma obecnie 2 lata i broi strasznie:-), także nie ma co się bać
. Znowu przy kolejnych ciążach mogą być problemy, więc kiedy zaszłam w ciąże sie wystraszyłam, ale dzięki Bogu mamy to forum i dziewczyny szybko mnie na nogi postawiły. Teraz mniej się martwie, dbam o siebie (a raczej zacznę kiedy mi mdłości miną), i będę robić badania grzecznie (odczyn Coombsa jest na oznaczenie przeciwciał). Także uszy do góry i się nie denerwujemy!
Wisieńka, gratuluje, czekam na suwaczek i zdjęcie fasolki:-).
pozdrawiam
ps. u mnie pada deszcz ze śniegiem
propo konfliktu serologicznego- też to mam, pierwszą ciąże przeszłam książkowo- syn ma obecnie 2 lata i broi strasznie:-), także nie ma co się bać
. Znowu przy kolejnych ciążach mogą być problemy, więc kiedy zaszłam w ciąże sie wystraszyłam, ale dzięki Bogu mamy to forum i dziewczyny szybko mnie na nogi postawiły. Teraz mniej się martwie, dbam o siebie (a raczej zacznę kiedy mi mdłości miną), i będę robić badania grzecznie (odczyn Coombsa jest na oznaczenie przeciwciał). Także uszy do góry i się nie denerwujemy!Wisieńka, gratuluje, czekam na suwaczek i zdjęcie fasolki:-).
pozdrawiam
ps. u mnie pada deszcz ze śniegiem

najgorsze jest to,że mam dziś dwie wywiadówki i chyba sobie je daruje..