reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2011

dzieńdoberek:) u nas na Mazowszu słonko przygrzewa a ja muszę się wziąć za przeszycie guzików w płaszczu wiosennym to moze jeszcze z miesiąc się dopnę:) Dziś z meżem mamy obiad u resciowej tzw. pampuchy drożdżowe-robi wysmienite;)

reklama
Drukarki, hahahaha, człowiek odpadnie na 2 godziny i potem 3 strony do nadrabiania ma :-D
Poszłam do sypialni w końcu porządek w szafie zrobić a łózko wołało "chodź spać, choooodź spaaaać" I poszlam. 2,5 błogiego snu :-D Teraz musze dojść do siebie. ;-)

mailuj, podeślij mi proszę ze 2 gołąbki. Matko jakbym zjadla...
Orchidea, teraz nie masz sie co bac zboczeńców, przecież teraz to juz tylko bezpieczny seks ;-)
margerita, dajesz synkowi nifuroksazyd?

Jaka piękna dzis pogoda. Zaraz wywlekę ciało swoje nad Wisełkę, podokarmiam łabędzie :-)

A małż mi z drogi dzwonił i pyta czy gdzieś przodem auta nie zaryłam. Mówię że raz delikatnie w krawężnik i że tylko plastik lekko pękł :baffled: Na co on mi ze owszem pękł ale nie lekko, bo aż osłona silnika poszla :eek: upsss.

Właśnie wróciłam ze spacerku z mężem, ale cudnie tak wyjść do lasu:) Dotleniłam wreszcie organizm swój i Dawidka;) Małemu się chyba podobało, bo fikał w brzuszku:)

Oj Corin co tam mała pokrywa ;-) Leć łap słońce :-)
Ja jestem mistrzem opierniczania dziś. Nie dośc, ze nic nie robię to jeszcze ochrzaniałam męża, który musiał pójśc do wrsztatu, że nigdy go nie ma w domu i że mnie nikt nie kocha. Już w połowie wywodu nie wierzyłam w to co mówię ale trzymałam się swojego focha dzielnie hi hi. Teraz żeby nie było, ze się lenię włączyłam zmywarę i pralkę. jakby co poprałałam i gary pozmywałam.
Buziaki dla Was wszystkich :-)

No a ja posprzątałam z moim mężem poszlismy na zakupy i spacerek ale cuś mnie zaczęły więzadełka ciągnąć i krócej połaziliśmy ... Teraz odpoczynek ... mąz kawkę ja mineralną hihi
Corin noo taaa fakt teraz bezpieczny sex hahaha ,no i dobrze,że pospałaś !!!Należało Ci się za te ostatnie dni ;-) i faktycznie pogoda superrr,pranie mam na balkoniku,pościel sie wietrzy WIOSNAAAAAAAAAAAA :-D
mailuj ale włączyłaś pralkę i zmywarkę to zawsze cuś zrobiłaś hihihi,jak to Cię nikt nie kocha !! a My to co ??? :-D
Anula no i dobrze odpoczywaj,musisz ;)
Ciekawe czy veronique była u maqnio i czy coś wiadomo kiedy wychodzi ... hmmm

cześć kobitki:) dawno mnie nie było, więc nadrabiam zaległości. Gratulacje dla wszystkich przyszłych mamuś, które potwierdziły płeć u swoich maleństw, przesyłam moc siły dla wszystkich mamuś zajętych schorowanymi pociechami. doczytałam że z maqunio już lepiej że szew założony i teraz czeka na wyjście - bardzo się ciesze z tego obrotu spraw.
muszę się pochwalić, że u mnie dziś bardzo pracowity dzień: sprzątanie, pranie, gotowanie, zakupy i teraz pedicure i manicure, ale z tym pierwszym to już nie przelewki, chciałam sobie dziś brzuch odpiąc i na chwilę na półke odłożyć :-) boże ta pogoda jest cuuudna:-)

reklama
Halooo... coś dziś mało naskrobalyscie..no tak weekend:):) i ta piękna pogoda:) aż sie chce żyć!
ja sobie właśnie leże na kanapce z herbatką i ciasto jem:) i zauważylam, że dziwaczka jestem..najpierw zjadłam środek, a wierz z polewą (samorobną) sobie na koniec zostawiam zawsze..hehe to najlepsze na koniec:):)

Widze na moim suwaczku, że dzidzia waży juz PRAWIE pół kg.. a ja już tydzień temu jak bylam na wizycie to ważyła 540g.. więc teraz pewnie coś koło 600-700 sądząc po moim apetycie haha

Do góry