reklama

Lipiec 2011

reklama
A ja dzisiaj na obiad zrobiłam tarciucha piekł sie do 14 ale sobie pojadłam jak mops pycha teraz ciezko sie ruszac ,

Teśka nic sie nie martw najwazniejsze ze dzidzia zdrowa a płec jeszcze sie dowiesz

Dziewczyny, od 2 dni zbieram się, żeby zadzwonić do Orchidei i co chwilę coś... Tak się za nią stęskniłam! Dzisiaj i jutro nie będę dzwonic, bo z pewnością spędza czas z mężem, ale w poniedziałek już nie podaruję, wymęczę ją tak tyci tyci;) Piszę do niej smsy, co u Was słychać, ale nie odpisuje, pewnie nie ma nic na karcie:(

Iwonuś, snu Ci nie zazdroszczę;) A co do kataru, to współczuję! Dziewczyny pisały, że woda morska jest dobra, może i Tobie pomoże:)

Wydrussia, mój Dawidek teraz jakoś inaczej leży, bo czuję go delikatniej, niż ostatnio:)

Teśka, najważniejsze, że dzieciątko zdrowe! Bardzo się cieszę! :)

Dodi, naciesz się mężem i do nas wróć;)))

Mailuj, najwyżej będziesz przebierać Krzysia kilkanaście razy dziennie, a co! ;)

Maqnio, dzięki kochana:***

Marzenko, no jesteś! :) Jak Klaudusia?

Asiunia, witaj i czuj się jak u siebie:) Wreszcie Poznanianka:)

Ostatnia edycja:
Hej kochane! Jak humorki? Chyba lepiej...zwłaszcza Maqnio- poranne "dołki" mam nadzieję za Tobą. Cmok!
U nas piecze się pizza "mężowa" czyli obiadek dzisiejszy.Na Gesslerce nie będę dziś przynajmniej przełykac hehe

Psocia ja to czuje Milusia dosyć mocno:biggrin2: puka mi w podbrzusze:biggrin2:
Iwonuś wode morską stosowałam i mi pomogła :***
Dodi ciesz sie mężem ile możesz:** i życzę szybkiego ukończenia budowy :** aż miło :)
Teśka płeć nie jest aż tak ważna jak zdrówko :**
Sestinka Hej Kochana u mnie humorek taki sobie... nie wyspałam się...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry