reklama

Lipiec 2011

reklama
dziękuje Dziewczyny za miłe powitanie!
psota widzę,że też jesteś z Poznania :-)

a propos kopniaczków od maleństwa.. ja zazwyczaj dostaję w pęcherz .. hihi ale jakoś nie przeszkadza mi to jeszcze..cieszę się jak troszkę w brzuszku powariuje :)

Hej kochane, aleście się dzisiaj rozgadały :)

Wydrusia, mnie też krocze bardzo boli, w zasadzie przy każdym moim ruchu i też zastanawiam się dlaczego. Psotka muszę się zapytać mojego ginka czy może Mała mi tam nie uciska jak Twój maluszek?

Maqnio, kochana życzę samych dobrych humorków :*
Asiuna, witamy nowy brzuszek :-)
Dodi to musi być super uczucie patrzeć jak rusza Twoja wymarzona budowa :-)

Sestinka najlepsze są takie syte obiadki :)
Asiunia ja też się cieszę z każdego kopniaczka:) nawet tego bolesnego :)
Danuśka Hej Rybeczko:** nio ja teraz mam wizyte 5 kwietnia więc też zapytam :) jak na weekend to dużo gadulimy :)

Wydrusia, ja mam 28 marca, ostatnio w lutym jak byłam to mówił tylko, że tak może być i tyle. Myślałam, że to chwilowe tylko więc nie dopytywałam, ale teraz go przycisnę żeby wszystko mi wytłumaczył.

Ja miałam być na spacerku i u teściów, ale Michał miał ciężką nockę w pracy i do tej pory nie mogę go dobudzić :szok:

Maqnio mnie tak samo daje Klaudia popalic czasem az sa bolesne ale i przyjemne jest to uczucie

Wydrusiu samopoczucie dopisuje czuje sie dzisiaj bardzo dobrze wrecz rewelacyjnie nic mi nie dolega po za apetytem
Danuska dzisiaj brzydka pogoda siedz lepiej w domku i odpoczywaj

Jesli chodzi o krocze to tez mnie boli ale chyba tak musi byc to sa nasze zmiany w organiźmie

hej laseczki. Ja tylko wpadlam sie przywitac i uciekam bo nie bardzo mam ochote siedziec na necie w taki dzien jak dzis. Jest tak goraco ze w krotkim rekawku i dresowych spodniach spocona po 10 min przyszlam. Widzialam nawet ludzi w ktorkich spodenkach takze samo za sie mowi :-D mam do pomalowania czesci samochodowe takze zajecie juz sie znalazlo,a w srode juz lece do Irlandii takze czasu mi malo zostalo. Pozdrowionka i buziaczki :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry