reklama

Lipiec 2011

Corin nie no zawsze to jakies pocieszenie;-)tyle ze ja na 2 szybko sie nie zdecyduje, on o kolejnym slychac nie chce. Teraz tylko sie martwi ze po porodzie pojdzie w odstawke bo dziecko bedzie wazniejsze:tak:i ma racje:-D
Maqnio wlasnie po tym co napisala corin przypomnialo mi sie ze moja sasiadka od radzicow mowila ze miala problemy z szyjka a pozniej Kuba ni chcial wyjsc:-D

reklama
Corin u mnie przeszlo po pierwszym. Dlatego czasem jest teraz w szoku jaki mój małz staje sie odpowiedzialny za ciężarówkę. Tu aż do przesady bo dzis rano zamartwial czy aby Krzysiowi sex rodziców nie zaszkodzi. Dalam mu slowo, ze teraz spi i dopiero dał radę ;-)

Anulka to nie jestsprawa wieku. Mój małz jest 5 lat starszy ode mnie ;-)

mailuj, mój jest 7 lat starszy odemnie wiec zgadzam sie z toba w zupelności :-) Śmiałam sie z niego ostatnio. Bo jak pierwszy raz w ciaży byłam to miał 30 lat i marudził mi ze taki stary jest, ze to juz za późno na pierwsze dziecko. Teraz ma 41 i twierdzi, ze dopiero teraz powinniśmy mieć pierwsze. Sam przyznał, że dopiero teraz czuje przyjemność z ojcostwa. Też zrobił się dla mnie aż nadopiekuńczy ;-)

corin dzieki Kochana:) musze to wszystko jakos sobie w głowie poukładać, bo inaczej zwariuje. tulam:*i mam nadzieje, że Różyczka tez nie bedzie chciała wyjsc:-)

Hej Kobietki :) z ząbkiem już ok :) dziś jestem sama bo mąż na służbie i bedzie dopiero jutro ok 9 :D ale odpoczne hi hi hi
Siostrzyczka a Ty tyle nie czytaj bo zwariujesz a każda z nas przechodzi wszystko inaczej :**

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:)

U mnie dzisiaj piękna pogoda, byłam chwilunię na spacerku złapać pozytywnej energii:) Dawidek, dzięki Bogu, rano się ruszał, więc się nie denerwuję.

Corin, no sny masz boskie, ja też chcę taką kieszonkę;)

NiL, gratuluję zdrowego syneczka:)

Anulka, nawet nie wiem co Ci napisać o twoim facecie, ręce opadają… Oby szybko wydoroślał;) Trzymaj się Słonko:*

Maqnio, dziękuję:* już mi ciut lepiej, mam nadzieję, że te wody płodowe się unormują… Jestem pewna, że wytrzymasz z Różyczką, w końcu silne kobietki jesteście! Nic już się złego nie stanie:*

Wydrussia, dobrze, że ząbek odpuścił:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry