balkan
Fanka BB :)
Witam w ten paskudny poranek!!
Nil, gratulacje zdrowego synka!
Corin, żeby można było mieć taką kieszonkę i podglądać, czy z maluchem wszystko w porządku..... ech....
a ja własnie oglądam na TVN Warszawa start A380 z Okęcia - byłam rok temy w fabryce Airbusa i widziałam jak się go buduje - kolos..... ale bym sobie gdzies poleciała - tylko, że boję się za granicę, że się nie dogadam na włoskiej, czy francuskiej IP w razie czego.....
Nil, gratulacje zdrowego synka!
Corin, żeby można było mieć taką kieszonkę i podglądać, czy z maluchem wszystko w porządku..... ech....
a ja własnie oglądam na TVN Warszawa start A380 z Okęcia - byłam rok temy w fabryce Airbusa i widziałam jak się go buduje - kolos..... ale bym sobie gdzies poleciała - tylko, że boję się za granicę, że się nie dogadam na włoskiej, czy francuskiej IP w razie czego.....
a dzis duren pyta co mi jest, tak juz jest ja na wyklad a ze ten 3 godz to on na spotkanie z kolega z technikum na piwo, pytam chwiles sie a on nie, taka tajemnic z ciazy robi powiedzial kilku osobom. Ja juz ledwo siedze bo bym rozszarpala a on do mnie ze u mnie nie ma wyjscia wszyscy wiedza bo widac a u niego to nie bo jak zobacza
i siedzi opowiada jak moje przyjaciolki sa fajne ze jedna sliczne oczy, druga wzor kobiety. A na koniec pyta czy taka dziewczyna ode mnie z roku wie ze z nim jestem bo to jego znajoma. Jak dziecko sie zachowuje wiec co sie dziwic...A jak juz sie wydre na niego on mowi ze przeciez nie jest zly bo przeciez sprzata, jesc mi robi no i ze sa naprawde zli ojcowie ktorzy nawet do dziecka sie nie przyznja...Nie ma to jak uwiadmomienie jak mam dobrze
Jakby co to pomoge ci sie dogadac ;-) Kurka, jak mnie już ciągnie do Francji... Moze za rok na wakacje, jak malutka bedzie miała roczek...