reklama

Lipiec 2011

reklama
Wróciłam od babci… żal patrzeć…

Wydrussia, no właśnie! To jedyny taki facet w naszym życiu:)

Maqnio, a możliwe, że faktycznie Wisieńka z mężem urzęduje;)

Marzenko, to najważniejsze, że Klaudunia się wierci:) Mój Dawiduś z pęcherza przeniósł nóżki na szyjkę;)

Sestinko, to podeślij drugą połowę mi i mojemu mężusiowi;)

Asiunia, jestem z Poznania, też mam synka i termin na 15 lipca;)

Danuska, mi lekarka na IP powiedziała, że bardzo często bóle krocza są spowodowanie uciskaniem dziecka na szyjkę, zapytaj, będziesz spokojniejsza, że nic złego się nie dzieje:)

Corin, współczuję zgagi, a jeśli od niej zależy ilość włosków u dziecka, to mój synek będzie łysy;)

Co do ARBUZA, to Słonka moje, ja wam mogę porozsyłać po całej Polsce, w Poznaniu półki się od arbuzów uginają, ja się tak objadłam, że tylko oczami mogłam ruszać;)

To dawaj arbuza na wschód!!! hehehe jak ja Ci zazdroszczę kochana tez bym chciala tak się objeść.....a to ze jak zgaga męczy to włochate niunio a jak nie ma się to łyse heheh to ja tez bede miala łyse aż już patrze na necie bo tego nie wiedziałam hehe ;-P

Dobrej nocki kochane!!! Moj Szymcio szaleje zaczyna jego pora.... wiec nie zasnę. A po drugie katar lekki mam i gardlo coś i kicham co chwilkę... wrr.... alby to se poszlo. Pije już syrop *spam*... a tak sie ladnie trzymalam.... nic w tv nie ma a ja nie zasne tak wczesnie... ech...

reklama
Hello od rana!

piękne słońce za oknem świeci, choć niestety -1 st - mam nadzieję, że zaraz temp nieco urośnie i będzie można na spacerek wyjść....

nowy dzień - nowa rzeczywistość i mamy kolejną wojnę..... szkoda słów....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry