reklama

Lipiec 2011

O.k. To w wolnym czasie zerknę na listę hedorki i muszę płeć dopisać:-)
A teraz się na razie żegnam, bo jadę do teściowej na imieniny, mniam!!!
Zerknę do was wieczorkiem. Ciumki!!!

reklama
Dzisiaj króluje życie rodzinne , widzę na forum ;-) No i dobrze. Ja byłam na zakonczeniu sezony przez Morsy. Kąpali się w jeziorze,musieli sobie przeręble robic ;-) Trochę się martwię bo odkilku dni jakoś tak cicho z ruchami. Ale myślę, z po prostuKrzychu ma jeszcze sporo miejsca. Nic troszke cierpliwościmusze dla niego znaleźć.Buziole

hej mailuj:) ja z ruchami mam tak od wczoraj- ale rozgryzłam powód. Mniej ją czuję a jak kopie to tak "głucho" ze ledwo odczuwam no i brzuch nie skacze. Wiem wtedy ż eodwróciła się nózkami do wewnątrz.Spokojnie, przekręcą się nasz epociechy:)

Witam lipcowecyki:-)
Ja nareszcie w domku po pracowitym weekendzie w szkole.
mmarta pewnie ze cie pamietam zwlaszcza te drozdzowki:-D aha oczywiscie gratuluje zdrowiutkiej corci
sestina masz rację na allegro sie bardziej oplaca. Przeszlam sie wczoraj po sklepikach dla dzieci i ceny mnie przerazily zresztą mam juz wybrana posciel dla Gabrysia na allegro.
Iwonus a ja zjadlam takie pyszne galkowe cynamonowe i jeszcze mam na nie smaka. Byly pyyyyyyyyyyyycha

Ostatnia edycja:
Ale dzisiaj cisza :szok: Byliśmy u mojej siostry i w odwiedzinach u teściów, myślałam że od wczoraj będę miała dużo do nadrobienia, a tu spokój.
Teściowa widziała mnie ostatnio w styczniu i trochę się zdziwiła brzuchem, bo wtedy byłam jeszcze zupełnie płaska :-D

Mała szalej dzisiaj, co chwila ma czkawkę, aż mi brzuch się zaczął znowu spinać i boleć... ale co tam niech skacze ile chce mamusia wszystko przetrzyma.

To się przywitałam niedzielnie i udaję się do krainy snów. Do jutra brzuszki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry