reklama

Lipiec 2011

Hej Kochane przepraszam że wczoraj nie weszłam ale nie miałam nawet kiedy :( wróciłam od mamusi i wpadliśmy z mężem w wir sprzątania bo dziś położna ma przyjść ;/ Boże spać nie mogę :( Zgaga!!!:(

reklama
Hello o poranku - ja dziś się obudziłam po 6-tej - miałam wyjątkowo durne sny - kilka oderwanych wątków, ale przeważał ten, że wróciłam do pracy.....

zjadłam już śniadanie i piję kakao - za oknem piękne słońce, ale okna w sypialni były oszronione....

Wydrusia, właśnie, po co ta położna?

witam balkan:)ja usmażyłam sobie kilka nalesników-hehe najszybsze jakie kiedykolwiek robiłam;)wypiłam mleko i sledzę kilka aukcji konczacych sie na Alle.Mówią w tv ze wiosna od kwietnia zadomowi się na dobre-20 stopni:)

Corin, porobili jakies zmiany i w skrzynce masz odnotowane wszystkie Twoje posty, za które ktoś podziękował....

a ja miałam wczoraj lekki zjazd formy, pt. czy ja sobie poradzę jako matka - wszystko o czym pomyślałam kończyło się tragicznie - dziecko się w wanience topiło, wypadało mi z rąk, jak schodziłam po schodach itp.... dziś już na szczęście jest lepiej....

za to już chyba finalnie wybraliśmy wózek - Jedo fyn 4 + fotelik Recaro (fotelik troszkę z sentymentu, bo firma też produkuje fotele lotnicze, a poza tym ma najlepsze wyniki w testach bezpieczeństwa) - teraz tylko czycham na allegro na używki....

Dzień dobry kochane no powróciłąm do świata żywych hihi :-D tęskniłam strasznie no ale czasem głową muru się nie przebije :tak:
No i mam tyle nadrabiania,że hoho :szok: mniej więcej jestem na bieżąco bo psocia mi pisała eski i właśn8ie sis DZIĘKI WIELKIE ZA WSPARCIE I MIŁE SŁOWA !!!!!
Corin
gratki córci !!!! Tyle co pamiętam piszę więc wybaczcie mi :*
Wszystkim dziewczynon które poznały jeszcze płeć gratki i buziolki wielkie
Mam nadzieję,że u Was wszystkich ok i zdrówko dopisuje
Achh no i maqnio wróciła wielkieeeee całyski kochana dla Ciebie i Różyczki :*:*:*: mam nadzieję,że lepiej już z samopoczuciem kochana ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry