reklama

Lipiec 2011

Sestinko, to widzę, że przeszłyśmy podobną drogę do tego upragnionego stanu:) Pewnie, że jesteśmy silne! Damy radę do końca i 15 lipca razem będziemy rodzić;))

reklama
Corin u mnie to zalezy ale taki bardzo czyuly to nawt 120zl a ten taki podstawowy 12zl i ja bede miec ten podstawowy ... :) czyli licz do 20zl . A robi sie go z kropelki krwi :) i nie trzeba sie tak meczyc ... z piciem tego dziadostwa

Psota ja mogę być pierwsza-cc mnie czeka

Marzenka- dzięki!. Swoją drogą jak szybko podziękować?zmienili opcje :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki dzięki za słowa otuchy, nie leżę w łóżku bo nie nawidzię leżeć, czuję się jescze gorzej w łóżku dlatego wstałam i sobie siedzię :-)

Trzymam kciuki za dziewczyny które mają dziś wizyty:-)

Psotka, sestinka macie termin porodu w rocznicę mojego ślubu :-) na ten rok przypadnie 5'ta :-)

Corin, w lux medzie test HbA1c kosztuje 40 złotych

Marzenko, dzieki:* A zupki, to bym takiej domowej dobrej zjadła:)

Sestinko, ja miałam mieć CC, ale mam tak dobre wynik, że nie zanosi się:)

Corin u mnie to zalezy ale taki bardzo czyuly to nawt 120zl a ten taki podstawowy 12zl i ja bede miec ten podstawowy ... :) czyli licz do 20zl . A robi sie go z kropelki krwi :) i nie trzeba sie tak meczyc ... z piciem tego dziadostwa

Dziękuję ci bardzo. DObrze ze o tym wspomnialas, ja nie przelkne glukozy na 150% i jak wiem ze jest alternatywa, to bede mocno gina dzis naciskac jakby co :-)

Powróciłam :) Babeczka starsza ale bardzo sympatyczna :) wywiadzik zrobiła mały... warunki b.dobre :) posłuchała małego i wszystko ok :) puka jak szalony :) zostawiła mi pare książeczek do poczytania i taki wykazik co zabrać do szpitala i co uszykować do wyjścia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry