reklama

Lipiec 2011

reklama
Emka ale moze wyzsza jestes:-Dja 160 cm kurdupel;-)a co do pepka mi jeszcze troche i pewnie wyjdzie bo juz nie duzo brakuje, a przez mies przytylam 3,5 a w brzuchu mam 100cm:szok:

Ostatnia edycja:
sis musiałam pozałatwiać troszkę spraw ... ;-) no 30godz to sporo ale właśnie położna mówiła,że jeszcze miejsca jest więc się przekręca.. I do mnie mówi,że pewnie mam 14 tc a ja nie już 22 hahahaa i do mnie ,że wyglądam jakbym się fasolki najadła i miała wzdęcia hahaha ale fajnie się czuję,mała większa jest niż powinna być czyli wszystko w nią wchodzi :-D a co u Ciebie z tymi wodami ??? wiadomo już coś ??
basieniak czekaj czekaj mnie wreszcie wybrzuszyło więc teraz już tak pięknie z wagą nie będzie :-D
A tą kręskę mam ale nie bardzo brązową jednak ja ją dobrze widzę,piersi mi napuchły o eden rozmiar ale dobrze,bo ja małocycata byłam haha

em_ka wygrzewaj sie wygrzewaj za nas wszystkie:) i bezpiecznej podrózy.
anula a Ty dzis sie z łózeczka nie ruszaj i wypoczywaj, brzuszek mniej boli? moja malutka tez olbrzymek jest, teraz to juz pewnie ok 1 kg bedzie wazyła, jutro sie przekonam:)
orchidea dobrze cie czytac:) i juz od nas nie uciekaj:)

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio :*:*:* nie uciekam już :-D to życie tak czasem mąci,że człowiek znika na troszkę ;-) no nawet nie wiesz jak ja się cieszę,że i Ciebie tutaj czytam !!!!! A Różę od nas dziewuszek pomiziaj hihi ;)
W ogóle kto to zrobił to LUBIĘ TO jej ale lipa :wściekła/y: nowocześni chcą być :szok: :-D
Anula i dobrze jak trzeba leżeć to trzeba a spacerki jeszcze nadrobisz zdrówko Twoje i dzidzi najważniejsze teraz :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry