reklama

Lipiec 2011

reklama
corin nie mam budyniu ani mleczka ani cukru pudru , ani miodu nic na słodko nie mam jak na złosc a portfelu 20 zł tylko musze na ziemniaki trzymac zeby cos na obiad zrobic okropnosc tak przeliczac kazdy grosz niech juz bedzie maj

corin paskudy?? my??? kochana ale za to najfajniejsze na tym forum hihihi:-) kurka jakas Ty pomysłowa jestes z tymi dodatkami do jogurtu itp. normalnie az sprobuje:-) no i super...teraz mam chec na budyn, jak nic musze małza zagnac zeby zrobił:)
iwonus prosze bardzo, za zdrówko:)
marzenka główka do góry, czwartek juz niebawem:)

maqnio, to nie moje pomysły, tylko przepis na deserek w diecie Dukana ;-) Oczywiście na dietce zamiast cukru czy miodu dodawalam słodzik ;-)

A to ze jesteście najfajniejsze wogóle nie podlega dyskusji ;-) i dlatego nie zamieniłabym tego forum na żadne inne

corin no wielka szkoda az mi sie płakac chce ze nie moge sie zaspokoic cholera jasna co za zywot, kiedys mogłam sobie wszystkiego odmówic teraz gdzies nie moge sie powstrzymac straszne to

corin ja zostaje przy opcji ze to Twoje pomysły a jak!!;-):-)zadne tam dukan sie do ciebie nie umywa (taa..teraz to ci słodze:-D) i wierz mi ze ja tez nie ruszam sie z tego forum chocby nie wiem co, nawet jak Różka urodzi sie w maju czy czerwcu - zostaje tu:)
marzenka kurcze bidulko, wiem jak ciezko sobie odmówic jak sie czegos bardzo chce. wierze ze dasz rade:)

Marzenko ja w tym miesiącu mam to samo... tylko że w portfelu 60zł do czwartku i ochota na tortille mega;/ masakra nienawidzę tego stanu;/
Maqnio ja też się z forum nie ruszam :D cały czas jesteśmy i będziemy Lipcóweczkami :D

reklama
wdrusia no to rozumiesz u mnie jest 5 dorosłych ludzi i kazdy chce jesc musze gotowac i kombinowac jak sie tylko da, trzeba przeliczac wszystko zeby sie nie pograzyc w długach , najgorsze ze mnie teraz takie smaki nachodza na słodkie a nic nie ma w domu okronosc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry