Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Potem okzało się,że Krzys lezy na samym dole, pewnie dlatego mnie tak spojenie łonowe boli i ruchów nie czuję. W środę mam wizytę u ginka więc zapytam czy mam na głowei stawać,żeby do góry poszedł zbój jeden ;-) Potem załatwianie urzędowych spraw. I oczywiście kupienie arbuza. Aprzed chwilą wróciliśmy bo podpisaliśmy umowę przedwstępna na zakup domu. Klamka zapadła,mamy inwestycję na 30 lat. Przeprowadzka maksymalnie za 3 miesiące, to dopiero sobie gniazdo powije;-) Teraz głowa mnie nawala maksymalnie, chyba za dużo wrażeń. Dobranoc Brzucholki kochane :-)
tyle zawsze chce zrobic i ostatecznie nie robie nic.. no tzn nie ze nic, sprzatam, gotuje, wychodze na spacery, ogladam TV
ale z konkretniejszych rzeczy to szczerze powiedziawszy rezygnuje, chyba maxymalnie korzystam z czasu, ktory mi pozostal na wlasnie takie olewanie wszystkiego, leniuchowanie i nicnierobienie, bo gdy zaczna sie nocne wrzaski bedzie po ptokach. ;-)