reklama

Lipiec 2011

sis nic si.ę nie martw Dawidek jest napewno zdrowy jak rybka !!! A to bardzo dobrze,że lekarz jest zapobiegliwy i w razie W stara się ,żeby niuniuś miał układ oddechowy "sprawny" :tak: tulam Was i pamiętaj jak coś dzwoń czy pisz zawsze pomogę chociaż słowem :*:*:*

reklama
ech kochane to fajnie że bąbelki zdrowe sa!!! i oby tak dalej..... ja sie pomalu zbieram do pracki na 2 godz lekcyjne dziś mam ale za to na tyg zawal godzin.... chyba juz nie wytrzymam i puszcze se po kropelce kropli tych dla dzieci bo woda morska jakos mi nie pomaga... nie rozcięcza az tak zapchany ze uszy zatyka i glowa lekko otumiona... ech........ a wózek bąba!!! ja poluję na tego mojego x landera x runa czekam na promo bo dość kosztowny 3 w 1 wrr... na szczęście dziadki dają kasę ale wolę wydac mniej i coś jeszcze kupic... cmoki bede po 15!!!! robaczki
A ja bylam w pon u gina szyjka ok twrada zamkneta niunio wysoko ale tez nie wiem jak jest ulożony a 18 kwietnia mam usg zobaczyc czy Szymuś rośnie bo oststanio wg usg byl ok 6 dni mlodszy czy lożysko jest wydolne itp. ale kopniaki sa coraz mocniejsze wiec wierze ze wszytsko jest dobrze cmoki dla was. I może w maju dolącze do was na cale dnie ale okaże sie to w praniu... ;-)

Witam się przedpołudniowo!
Ja dopiero nadrobiłam wasze dzisiejsze posty, a było tego sporo!
Małej dziś w ogóle nie czuję, od samego rana, nawet zjadłam trochę słodkiego i nic:-( za to w krzyżu mnie szczyka i kłuje okropnie, tak że niewiele dziś zrobię.
Pogodę mamy średnią, straszny wiatr i słoneczko tylko czasem zza chmur wygląda. W ogóle samopoczucie u mnie dziś nieciekawe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry