• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

wyrdusia aha no to razem mamy takie lekkie zmarwienie. Ja jak oststanio bylam pytalam sie gina itp. mówil ze u mnie moze być tak bo ja jestem drobna ze okres byl nie regularnie wiec moglo dosc poźniej do zaplodnienia. Juz sie nie moge doczekać tego 18 zobaczyc czy wszytsko ok. A to chyba bedzie ostatnie usg bo moj gin tak robi między 28 a 32
zobaczymy. Oki zbieram się do pracki a tak mi sie nie chce dzis nic... mam starsznego lenia ale musze dzieci na zawody przyszykować kl 4 wiec dopiero zaczynają ale potrafia już ladnie odbijac w siatkę... Moje dzieciaczki! oki bede po 15 cmoki u mni eteraz slonko za oknem a ja tak sie lipnie czuje ze szok... kupie w aptece cos na inhalacje i jak wroce bede robiić cmoki

reklama
No jestem .
Psotka pamiętałam,żemialamCi coś powiedzieć, ale przeczytałam kilka stron i zapomniałam co ;-) Dziki dziewczynki za kciuki. Mimo, że nie miałam dziś usg to lekarz jak posłuchał mnie 2 minuty wiedział, ze bez tego nie da rady. Dziś moje hormony szaleja na maksa. nie jestem ani opanowana, ani spokojna po prostu mi ciązowo odbija ;-) Nie czuję dzidzi bo mam warstwę tłuszczu,łozysko na przodzie, a Krzyś,ułozony pośladkowo, jest na samym dole i kopie mnie w szyjkę i pęcherz. Lekarz chyba był dzisiaj zdziwinony moją psychiką bo tłumaczył, tlumaczył aż miałm dosyć. Ale chyba nie widział na początku efektów swojego gadania i dlatego się tak nakręcał;-) Dopiero jak mu powiedziałam, ze się uspokoiłam to zamilkł. A Psotka już wiem azotyny w moczu to niestety w miarę często się zdarzają.Takie żarcie. Trzeba uważać ale jak??? :-( Muszę zachowywać się idiotycznie bo nawet Czarek dzwoni co pół godziny i mówi, ze wszystko będzie Ok ;-) I Dobrze , czasem trzeba poszaleć;-)
Podsumowując Krzyś zdrowy :-) Ja 9 kg na plusie ,Wyniki w normie ,mam tylko źelazo jeść - już widzę swoja mamę hematologa ,która zaraz wymyśli mi jakiś kosmiczny lek ;-) Ja zabieram sie do upychania w szfach i szafeczkach bo za 54 minuty przychodzą ludzie oglądac mieszkanie. Po zeszłotygodniowym porządku nie zostało ani śladu ;-) Całuje Was mocno i dziękuje za pamięć.

marta no kurcze mogłam:wściekła/y:Nie pomyslałam.. Dobra jego fluidy tez musza działąc.
Mailuj najważniejsze, ze wszystko w porządku z Krzysiem:-)Powodzenia z kupcami
A ja zaczynam schizowac przed usg mam nadzieję, ze księzniczka rośnie jak nalezy. I w ogóle mam nadzieje,że wszystko dobrze i nie będzie kolejnej zmiany płci

Mailuj, najważniejsze, że Krzysiu zdrowy i pieknie rośnie:))) Ty kochana masz te azotyny tak? Pewnie trzeba uważać z owocami teraz co? eee... zawsze coś;) Co do żelaza, to mi gin przepisał Biofer:) Ja mam ostatnio takie dni, że mam stany euforyczne na przemian z totalnym dołkiem.

Wisieńka, ja jestem, jak nigdy, dzisiaj spokojna przed usg, nie wiem co mi się stało;)

wisienka, psotka trzymam mocno kciuki za wizyty!
majluj super że jesteś zadowolona a sprzątaniem się nie przejmuj, z grubsza tylko. I oby transakcja jak najszybciej doszła do skutku!

Mailuj super,że Krzyś zdrowy :-D !! i 3mam &&& żeby mieszkanko się spodobało :tak:i szybko sprzedało
wisieńka pewnie jest wszystko dobrze :*:* a z tą płcią to już nawet nie mów znajoma mi w sobotę uświadomiła,że chodziła do samego porodu przekonana,że ma córkę,lekarz widział na 100% dziewczynkę po porodzie mówią jej,że ma syna hihi a mąz do nich ,że dziecko podmienili hihi więc i ja mam nadzieję,że mi lekarz powie w kwietniu ,że jest cały czas córcia,bo już tak się przyzywczailiśmy :-D
Sis Ty dziś tam powiedz Dawidkowi żeby ładnie buźkę pokazał :-D

orchi u mnie u kuzynki tak było, miała byc Olga a jest Franiu
A ja znowu jem.... Ostatnio mnie wzieło na płatki cynamonowe i własnie sie opycham na trzecie sniadanie:-D

Mailuj najważniejsze że z Krzysiem ok :) trzymam kciukasy za udaną sprzedaż mieszkanka :**
Kto ma dziś Usg? :D
Wisieńko smacznego Kochana :) jedz :) na zdrówko :***

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry